1 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς: Δεν πάνε Ξάνθη οι νέοι

Πλατανιάς: Δεν πάνε Ξάνθη οι νέοι | onsports.gr
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τα τρια νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και θα αρχίσει να τους υπολογίζει από την επόμενη εβδομάδα.
Ο Πλατανιάς έκανε την… έκπληξη της τελευταίας στιγμής αποκτώντας ως δανεικό τον Απόστολο Γιάννου από τον ΠΑΟΚ και τον Νίκολα Μπέλιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Παράλληλα, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας είχε ανακοινωθεί κι η απόκτηση του Λαμπάρθε. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων ωστόσο, δεν συμπεριέλαβε κανέναν από τους τρεις στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (02/03) με την Ξάνθη.
Οι Γιάννου και Μπέλιτς δεν έχουν κάνει καμία προπόνηση με την ομάδα ακόμα, πιθανότατα σήμερα (01/02) να κάνουν την πρώτη τους, ενώ ο Λαμπάρθε είναι ανέτοιμος. Έτσι, ο Άγγελος Αναστασιάδης προτίμησε να τους αφήσει εκτός και να τους υπολογίζει από τον αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου.
Η αποστολή του Πλατανιά:
Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κάστελς, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής, Τσιντί 

Πηγη:Onsports.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Εθνική μέσω Παναθηναϊκού!»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Κανένα σχόλιο και αναμονή για Τζεμπούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: