9 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (17:15)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν δυο φορές στο  Κλ. Βικελίδης , αλλά δεν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης, κάτι που θέλουν να κάνουν σήμερα κόντρα στον ΟΦΗΑν υπάρχει κάτι που άπαντες εντός ΠΑΟΚ παραδέχονται, είναι πως η εβδομάδα που πέρασε φάνηκε σε όλους ότι κύλησε αργά και βασανιστικά. Οσο περίεργο και αν ακούγεται, το γεγονός ότι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα γίνει σήμερα (17:15, NovaSports2, Sentra 103,3, SentraGoal.gr) και όχι την Κυριακή είναι ένα κέρδος, καθώς μειώθηκε κατά μία η μέρα αναμονής.

Και αυτό διότι για κάθε ομάδα που περνάει φουρτούνες ο μοναδικός τρόπος να «αγοράσει» ηρεμία είναι να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε εν μέσω... διπλής φουρτούνας. Τα όσα συνέβησαν με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Και μπορεί το επεισόδιο να θεωρείται λήξαν, σύμφωνα με τα λεγόμενα των δυο πλευρών, αλλά αυτό που περιμένουν όλοι είναι τις πράξεις.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ασπρόμαυροι» εξακολουθούν να αγνοούν τη χαρά της νίκης, καθώς έχουν δώσει τέσσερα παιχνίδια μετά την επικράτηση επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, χωρίς να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αυτό το διάστημα έγραψαν μερικά από τα φετινά τους αρνητικά ρεκόρ καθώς έμειναν για τρία παιχνίδια χωρίς τέρμα, υπέστησαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα ενώ την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά δεν επικράτησε σε παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε.
Ολα όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου έκαναν την τελευταία εβδομάδα... ατελείωτη και την ανάγκη για τη νίκη-φάρμακο ακόμα μεγαλύτερη. Ο ΠΑΟΚ απολάμβανε τη δεύτερη θέση και οι διώκτες του βρισκόταν έξι βαθμούς πίσω του στις αρχές Ιανουάριου, όμως πλέον είναι στην τρίτη θέση, βλέπει την πλάτη της Τρίπολης και νιώθει την ανάσα του Ατρόμητου.
Ο Γιώργος Δώνης καλείται να βρει τη σωστή χημεία ανάμεσα στους «παλιούς» και τους πέντε νεοαποκτηθέντες (ο Βούκιτς θα καθυστερήσει να λογίζεται ως διαθέσιμος) προκειμένου ο «δικέφαλος» να ανακάμψει και να επιστρέψει αρχικά στον δρόμο των επιτυχιών και ακολούθως στη δεύτερη θέση. Και μέσα σε όλα καλείται να κερδίσει και τους φιλάθλους του, μερίδα των οποίων περιμένει στη... γωνία τον Γιώργο Δώνη.
Για το «μπαμ» στην Τούμπα
Οταν δεν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, αυτόματα καθίστασαι... επικίνδυνος. Κάτι τέτοιο ισχύει στην προκειμένη περίπτωση, του ΟΦΗ δηλαδή, που θα τεθεί αντιμέτωπος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τις τελευταίες νίκες που έχει σημειώσει (και δη στο «Γεντί Κουλέ») να έχουν αποφορτίσει από το άγχος αρκετά τους Κρητικούς. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα «πέσουν» αμαχητί, τουναντίον μάλιστα.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου έχει δώσει σαφείς οδηγίες για το πώς θα αναχαιτιστεί η μεσοεπιθετική δύναμη του «δικέφαλου» του Βορρά, με τους Μονιάκη και Ιωαννίδη στα άκρα να προβλέπεται να έχουν αρκετή δουλειά σήμερα. Για δεύτερο σερί ματς, οι Μακρής και Κανούλας έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή, πλην όμως το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ξεκινήσει κανείς εξ αυτών, με τον Παπάζογλου να αποτελεί την αιχμή του δόρατος.

ΠΑΟΚ (4-4-2): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Σίλντενφελντ, Λίνο, Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Λάζαρ, Καμαρά, Λόρενς, Αθανασιάδης
ΟΦΗ (4-4-2): Αγριμάκης, Μονιάκης, Σαρ, Κουρδάκης, Ιωαννίδης, Μπούρμπος, Λαμπρόπουλος, Βερόν, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Παπάζογλου 

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Ιβάν ο τρομερός βάζει γκολ και στις επενδύσεις»


 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.Pre-game: Ατρόμητος - Βέροια (17:15)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καθαρό μυαλό για τη νίκη»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιακωβάκης: «Απωθημένο ένα Ολυμπιακό μετάλλιο»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διαμαντίδης εναντίον Σπανούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: