28 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νext Gen: Στους 8 του Ch. League o Ολυμπιακός!

Ραντεβού με την ιστορία είχε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και ήταν συνεπής... Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 2-1 την Αντερλεχτ, μπροστά σε 7.000 φιλάθλους, στο Καραϊσκάκη και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αστον Βίλα.


Oι πιτσιρικάδες του Στορκ μπήκαν δυνατά στο ματς  και με ασταμάτητο πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, δεν άφησαν λεπτό τους αντιπάλους τους να κάνουν το παιχνίδι τους. Αντίθετα, η κατοχή της μπάλας υπέρ του Ολυμπιακού έφτασε στο 70%-30% και η υπεροχή του καρποφόρησε στο 21'. Ο Βουτσιώτης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Ιωαννίδης πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι βέλγοι δεν απείλησαν στο πρώτο μέρος (6-0 οι τελικές), αντίθετα με την ελληνική ομάδα που έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος του ημιχρόνου να κάνει το 2-0. Σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι (κόρνερ) και στην εξέλιξη της φάσης κεφαλιά του ίδιου παίκτη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Η Αντερλεχτ ισοφάρισε 45 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου, στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι. Επειτα από μια καλά οργανωμένη επίθεση, η μπάλα έφτασε στον γκανέζο, Ατσέαμπονγκ, ο οποίος με ένα ξερό ευθύβολο σουτ νίκησε τον Βλάχο για το 1-1.

Στο 54' άλλαξε και πάλι το σκορ, αλλά και οι αριθμητικές ισορροπίες, όταν ο Τζααμπί έδιωξε με το χέρι πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Ιωαννίδη. Πέναλτι για τον Ολυμπιακό και κόκκινη κάρτα για τον παίκτη της Αντερλεχτ, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις 9 λεπτά! Ο Ιωαννίδης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 2-1 για τον Ολυμπιακό, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρότι οι βέλγοι έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 84' και οι Λυκογιάννης - Παπασάββας για να κάνουν το 3-1. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Λουκάκου, καθώς εκνευρισμένος κλοτσούσε παίκτες και μπάλες.

Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί και τα καθιερωμένα "όλε" για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού, που θα διαφημίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Σιώπης Μ., Γκίνο (80' Σουκιάς), Σιώπης Δ., Λύρας (80' Παιδάκης), Βουτσιώτης (70' Παπασάββας), Ιωαννίδης (73' Βέργος).
Άντερλεχτ: Νταβί, Ντ' Αλμπέρτο, Πεμπά, Χέιλεν, Λουκακού, Ντεντολετέρ, Ταρφίλ, Νταφ (61' Ριβιτούσο), Ατσέαμπονγκ, Σουμαρέ (46' Τζααμπί), Ντιαρά (46' Χένεν). 

Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.20:00 Besiktas vs Olympiakos.Ευρωλιγκα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.Με Σπαρτάκ ο Ολυμπιακός, με Μαρσέιγ η Βουλιαγμένη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟ» Μίτσελ: «Δεν είπα για 6-8 μεταγραφές»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ημιτελικά... σε δυο λεπτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: