26 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:And the oscar goes to ...Camp Nou!

Μια βόλτα στο Καμπ Νόου της Βαρκελώνης πάνε σήμερα τα Oscar με οδηγό την εφημερίδα Marca που έκανε και το σχετικό (όχι και τόσο επιτυχημένο) φωτομοντάζ

Τα όσκαρ πάνε στο Καμπ Νόου απόψε το βράδυ. Ή τουλάχιστον τα πήγε η Marca, που έφτιαξε φωτομοντάζ (μεταξύ μας ο Κουνάδης κάνει καλύτερα) μπλέκοντας την κυριακάτικη απονομή των όσκαρ, με τον σημερινό επαναληπτικό για το Κύπελλο Ισπανίας, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.
Η ισπανική εφημερίδα γράφει για τους υποψήφιους πρωταγωνιστές του μεγάλου ματς με κινηματογραφικούς όρους. Άλλωστε και ο τίτλος του κειμένου είναι σχετικός: "Ένα κλάσικο του κινηματογράφου".
Έχουμε λοιπόν το "χρυσό παιδί" και τον "εξολοθρευτή". Μέσι εναντίον Ρονάλντο, δηλαδή, τον "μικρό πρίγκιπα" Ινιέστα και τον "μάγο του Οζ" Οζίλ, τους "συνήθεις υπόπτους" Τσάβι Ερντάντεθ και Τσάβι Αλόνσο, τους "ήρωες κατά λάθος" που μπορεί να είναι οι τερματοφύλακες κι άλλα ... τέτοια γραφικά.
Τι να κάνουμε; Όλοι οι δημοσιογράφοι στον κόσμο, έχουν μια εμμονή, να μπλέκουν τα όσκαρ με ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ματς. Ε, οι Ισπανοί έχουν ένα λόγο παραπάνω... 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 24/2/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΔΟΞΑ ΠΑΚΙΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2.ημιχρ.0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: