26 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:2ος Ημιμαραθώνιος : Πλημμυρίζει ζωή η Αθήνα

Η Αθήνα πλημμυρίζει δρομείς στις 31 Μαρτίου με αφορμή τον 2ο Ημιμαραθώνιο που διοργανώνουν από κοινού ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων. Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10 χιλιάδες. Χορηγός επικοινωνίας η 24 Media.

Σε ένα απέραντο στάδιο θα μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 31 Μαρτίου προκειμένου να φιλοξενήσει ακόμη ένα λαϊκό αγώνα δρόμου. Τον 2ο Ημιμαραθώνιο που θα πλαισιωθεί από τους αγώνες των 3 και 5 χιλιομέτρων αλλά και των 600μ. για ΑΜΕΑ.
«Θα δώσει πάλι παλμό και ζωντάνια στην πόλη μας . Ο Δήμος της Αθήνας θα αγκαλιάσει τον Ημιμαραθώνιο όπως κάνει και με τον Μαραθώνιο προκειμένου να καθιερωθεί ακόμη μια γιορτή για την πόλη μας» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά την σημερινή  συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων .
«Είναι ένας αγώνας που απευθύνεται στους απλούς πολίτες που έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις αντοχές του. Ελπίζω να το αγκαλιάσει ο κόσμος» τόνισε ο υφυπουργός Αθλήτισμού Γιάννης Ιωαννίδης εν’ω ο πρόεδρος τους ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος τόνισε ότi ο συγκεκριμένος αγώνας καλύπτει ένα μεγάλο κενό ενώ είναι σχεδιασμένος σε πολύ υψηλά στάνταρτς ώστε σε λίγα χρόνια να φτάσει τα επίπεδα του μαραθωνίου»
 Όλες οι εκκινήσεις θα δοθούν μπροστά στο Σύνταγμα και οι δρομείς θα διανύσουν την Πανεπιστημίου την Πατησίων την Λ. Αλεξάνδρας την Β. Κωνσταντίνου  και θα τερματίσει στο Ζάππειο.
Το κόστος συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο είναι 15 ευρώ το άτομο, για τα 5 χλμ. 10 ευρώ ενώ τα  3χλμ. η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα κορυφαία clásicos στο Copa del Rey

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:And the oscar goes to ...Camp Nou!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 24/2/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΔΟΞΑ ΠΑΚΙΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2.ημιχρ.0-0

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Να φοβάσαι τους «ανθρωποφύλακες» των γηπέδων

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:MVP Φεβρουαρίου ο Τόμιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: