21 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Καλούμαστε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

«Καλούμαστε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»Οι πιθανότητες πρόκρισης της Κλουζ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ είναι ελάχιστες, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε ο προπονητής της, Πάουλο Σέρτζιο, την παραμονή του αγώνα με την Ίντερ.

Στο πρώτο ματς προσπάθησε να κρατήσει τους επιθετικούς της Ίντερ μακριά από την εστία της, χωρίς, ωστόσο, να το καταφέρει. Η Κλουζ, αν και έπαιξε οργανωμένα και παθιασμένα, ηττήθηκε από τους «νερατζούρι» με 2-0, αποτέλεσμα που μειώνει τις πιθανότητες πρόκρισης των Ρουμάνων στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε ο προπονητής Πάουλο Σέρτζιο την παραμονή του ματς.

«Η πιθανότητες πρόκρισης είναι μικρές. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, μπορεί να μην μας καταδικάζει, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί. Αν η ομάδα μου καταφέρει να προκριθεί, θα πρόκειται για θαύμα», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει να πιστεύει στα θαύματα. «Για να γίνει το θαύμα πρέπει να συμβεί πρώτα κάτι άλλο. Πρέπει η Κλουζ να πιάσει μια εξαιρετική απόδοση, καλύτερη από κάθε άλλη στο παρελθόν. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, κρατώντας τις ισορροπίες ανάμεσα στην επίθεση και την άμυνα. Καλούμαστε να σκοράρουμε, χωρίς να δεχτούμε γκολ. Δεν είναι εύκολο, αντίθετα είναι πολύ δύσκολο. Αλλά δεν είναι απίθανο να συμβεί. Θα δούμε στο γήπεδο τι μπορούμε να πετύχουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου», είπε με σιγουριά ο Πάουλο Σέρτζιο. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κούβελος προς Ρογκ: Σεβασμός στις ρίζες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το πάνθεον των ανατροπών

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:FOOTBALL LEAGUE | 23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.Κερδισμένοι Πανσερραϊκός και ΑΕΛ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λίνεν: «Αν δεν δοθεί λύση, σβήνουν τα φώτα…»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητεί χρήματα ο Αλαφούζος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Παπαλουκάς κέρδισε τον Κρίστμας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία σε Γιαννακόπουλο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνικές… εκκαθαρίσεις στη Μαδρίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: