19 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εξετάζουν Γκόμεζ στην Ατλέτικο Μαδρίτης

 
Αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους των πλουσιότερων συλλόγων της Ευρώπης, αφού είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς του κόσμου. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ο Ισπανικός σύλλογος δύσκολα θα απορρίψει κάποια από τις προσφορές που αναμένεται να φτάσουν στα γραφεία του. Οι άνθρωποι την ομάδας, σκέφτονται, ήδη, τον πιθανό αντικαταστάτη του, με τα ονόματα που ακούγονται να είναι σημαντικά.
Τελευταίο ακούστηκε το όνομα του Μάριο Γκόμεζ. Ο Γερμανός διεθνής έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου μετά την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς, ενώ η ενδεχόμενη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Για το λόγο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με ομάδες της Ευρώπης, στις οποίες θα μπορούσε να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ισπανία, οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν προσεγγίσει το μάνατζερ του Γκόμεζ, στην προσπάθειά τους να διερευνήσουν τις προθέσεις του.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αν και θεωρείται βέβαιο πως οι Ισπανοί, οι οποίοι θα βρεθούν με ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους, μετά την πώληση του Φαλκάο, θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τον Κολομβιανό με έναν σπουδαίο παίκτη. Και ο Γκόμεζ αποτελεί μια αξιόπιστη -και όχι ιδιαίτερα ακριβή – λύση.
 
Πηγή: sport-fm.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Περίεργη κλήση σε απολογία ...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είμαι ο καλύτερος προπονητής στην Αγγλία»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βενγκέρ: Διέψευσε τα περί ανανέωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: