20 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μορφέσης: «Πρωτεύον το οικονομικό πρόβλημα»

Μορφέσης: «Πρωτεύον το οικονομικό πρόβλημα» | onsports.gr

Στην κατάταξη της Εθνικής ομάδας Πόλο των Γυναικών, ενόψει της Κυριακάτικης κλήρωσης (24/2) για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μορφέσης.
Αυτή τη στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στο 3ο επίπεδο μαζί με τις Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, της Ολλανδίας και της Νέας Ζηλανδίας. Ωστόσο, γίνονται προσπάθειες από την πλευρά της Ομοσπονδίας προκειμένου η ομάδα να ανέβει στο 2ο επίπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μορφέση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ πάνω στο ζήτημα:
«Κανονικά θα έπρεπε να βρισκόμαστε στο 2ο επίπεδο. Αντιθέτως, εκεί βρίσκεται ο Καναδάς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Όπως εμείς, έτσι και ο Καναδάς, δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ενώ η Εθνική μας κατέκτησε την 1η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 και την 3η στο Γουόρλντ Λιγκ στο Τσανγκτσού της Κίνας. Το ίδιο θέμα είχε προκύψει και στην κλήρωση για το πρωτάθλημα της Σαγκάης και διορθώθηκε. Αύριο ο κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος μεταβαίνει στη Βαρκελώνη και θα δει το θέμα από κοντά. Εκείνο που έχει σημασία είναι κυρίως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο οικονομικό κομμάτι. Όλα τα υπόλοιπα έχουν δευτερεύουσα σημασία». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τουρκική φρεγάτα έκανε «βόλτες» σε Μύκονο, Νάξο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τάμπακ: «Να παλέψουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρώτος στο Final-4 ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πινγκ - Πονγκ: Τα νέα των Ελλήνων διεθνών σε Γαλλία και Σουηδία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΕΚ: Τετ α τετ Λίνεν – Κατίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούκιτς: "Είναι υπέροχο να παίζεις με το Διαμαντίδη"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τυπική διαδικασία η ρεβάνς

Δεν υπάρχουν σχόλια: