18 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γερές κόντρες... παντού!


Συνεχίζεται η δράση και αυτή την εβδομάδα με τη διεξαγωγή σημαντικών τουρνουά, όπου θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μεγάλα ονόματα του ανδρικού και γυναικείου τένις!

Στη Μασσαλία θα βρεθούν πέντε τενίστες από το Top 10 και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το Open 13, το 250άρι τουρνουά της ATP που δίνει 95.350 ευρώ στον νικητή. Τόμας Μπέρντιχ, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο (ο περσινός νικητής), Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, Ρισάρ Γκασκέ και Ζιλ Σιμόν είναι μερικές από τις... σούπερ ρακέτες που θα παλέψουν για το τρόπαιο. Σπουδαία ματς αναμένονται από την πρώτη κιόλας μέρα της διοργάνωσης, με τα ζευγάρια Μονφίς-Γκρανόγερς και Κλίζαν-Τόμιτς να ξεχωρίζουν. 

Στο Copa Claro, το τουρνουά του Μπουένος Άιρες (ΑΤΡ 250) που διεξάγεται σε χωμάτινη επιφάνεια, θα κάνει την επανεμφάνισή του το Νο.4 στον κόσμο και κάτοχος του τίτλου, ο Νταβίντ Φερέρ. Στην πρωτεύουσα της Αργεντινής θα βρεθούν ακόμα οι Νικολάς Αλμάγρο, Στάνισλας Βαβρίνκα και Τόμας Μπελούτσι. 

 

Λίγο πιο βόρεια, στο Μέμφις των ΗΠΑ, θα διεξαχθεί το US National Indoor Tennis Championships. Εκεί θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Μάριν Τσίλιτς, Μίλος Ράονιτς, Τζον Ίσνερ, Σαμ Κουέρι, Κέι Νισικόρι και Τόμι Χάας που θα μονομαχήσουν για 500 βαθμούς και 291.800 δολάρια, που παίρνει ο νικητής. Την περασμένη σεζόν το τουρνουά κέρδισε ο Αυστριακός Γιούργκεν Μέλτζερ.

 

Αστέρια θα γεμίσει το Ντουμπάι, καθώς οκτώ κοπέλες από το Top 10 (θα λείψουν μόνο Σαράποβα και Λι) θα λάβουν μέρος στο premier event της WTA. H Σερένα Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο μια εκ των Μπαρτολί-Ζακοπάλοβα, ενώ η Βικτόρια Αζαρένκα θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα Τσιμπούλκοβα-Πέτροβα. Ενδέχεται, λοιπόν, οι δύο κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο να... λύσουν τις διαφορές τους σε έναν ακόμα τελικό! Κάτοχος του τίτλου, πάντως, είναι η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, Νο.3 του ταμπλό 
Πηγή: Gazzetta.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελλής: «Κοιτάμε μπροστά με περισσότερο πάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τον αντι-Φαλκάο η Ατλέτικο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρμάνι Μιλάνο: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Φώτσης στα τρίποντα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κακή παρένθεση τα άσχημα αποτελέσματα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ

Δεν υπάρχουν σχόλια: