21 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αλίμονο, αν η Μίλαν έχει ήδη προκριθεί»

Τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά την πρόκριση της Μίλαν στα προημιτελικά του Champions League παρά το υπέρ της 2-0 επί της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Τσιάρτας.
«Αλίμονο, αν η Μίλαν έχει ήδη προκριθεί»
Ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα Μίλαν-Μπαρτσελόνα και συνέστησε προσοχή γιατί οι Ιταλοί δεν έχουν «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Διαβάστε όσα είπε ο Βασίλης Τσιάρτας στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

«Δεν μου δημιούργησε έκπληξη το αποτέλεσμα της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα. Έτσι όπως εξελίχθηκε αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως η Μπαρτσελόνα δεν δημιούργησε ούτε μια φάση.

Η Μίλαν μπορεί να διανύει μια κακή περίοδο αλλά κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα και την πίεση πολύ καλά. Λίγο η υποτονικότητα των παικτών της Μπάρτσα, λίγο που αξιοποίησε τις ευκαιρίες της η Μίλαν έγειρε η πλάστιγγα υπέρ των Ιταλών.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν έπαιξαν καλά χθες. Είναι άνθρωποι κι αυτοί, δεν πρέπει να τους καταδικάζουμε. Αλίμονο αν πιστεύαμε πως η Μίλαν με το 2-0 έχει «κλειδώσει» την πρόκριση». Η Μπαρτσελόνα στο γήπεδο της μεταμορφώνεται. Πιστεύω πως οι Ισπανοί θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και θα ασκήσει μεγάλη πίεση στη Μίλαν. Είναι ομάδα που δεν κλείνεται στην άμυνα της όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και κοιτά να πετύχει όσο το δυνατό περισσότερα γκολ γίνεται.

Η Μίλαν δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της σιγά-σιγά και έδειξε να πιστεύει στους πάικτες και στήριξε τον προπονητή της. Χθες υπήρχαν τέτοιες αλληλοκαλύψεις στην Μίλαν που ανάγκαζαν την Μπαρτσελόνα να κρατά την μπάλα στα πόδια της ανούσια». 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κούβελος προς Ρογκ: Σεβασμός στις ρίζες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το πάνθεον των ανατροπών

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:FOOTBALL LEAGUE | 23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.Κερδισμένοι Πανσερραϊκός και ΑΕΛ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λίνεν: «Αν δεν δοθεί λύση, σβήνουν τα φώτα…»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητεί χρήματα ο Αλαφούζος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Παπαλουκάς κέρδισε τον Κρίστμας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιμωρία σε Γιαννακόπουλο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνικές… εκκαθαρίσεις στη Μαδρίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: