18 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναστασόπουλος: Δεν μας απαγορεύει κανείς να παλέψουμε

Η νίκη επί του Πανιωνίου έδωσε ελπίδες για παραμονή στην Κέρκυρα, με τον Νίκο Αναστασόπουλο να τονίζει πως η ομάδα του έχει το δικαίωμα να πιστεύει πως θα πετύχει τους στόχους της.


Ο Νίκος Αναστασόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FΜ:
Για τη νίκη της Κέρκυρας επί του Πανιωνίου
«Ξέραμε ότι ένας βαθμός δεν θα είχε καμία σημασία για εμάς, Στην ΑΕΚ παρουσιαστήκαμε τελείως διαφορετικοί σε σχέση με τον Πανιώνιο. Ξέραμε ότι με τον Πανιώνιο ότι και ένας βαθμός θα ήταν καταστροφικός για εμάς. Ξέραμε ότι αρκετοί πιστεύουν ότι η Κέρκυρα έχει υποβιβαστεί, όμως εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε εγωιστές. Θέλω να πιστεύω εγώ και οι συμπαίκτες μου ότι έχουμε πεισμώσει και θα πετύχουμε τον στόχο μας. Θα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, αλλά δεν μας απαγορεύει κανείς να παλέψουμε».
Για την έλλειψη γκολ που είχε παρατηρηθεί στην Κέρκυρα στον α’ γύρο του πρωταθλήματος
«Έχουν βοηθήσει πολύ ο Γκέσιος και ο Κυβελίδης. Δίνουν αυτό που μας έλειπε, το γκολ, κάτι που δύσκολα που μπορούσαμε να πετύχουμε στον α’ γύρο του πρωταθλήματος. Αν βάλεις γκολ μπορείς να διεκδικήσεις τη νίκη, αν δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».
Για το αν υπάρχει άγχος στις τάξεις των «Φαιάκων»
«Αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει άγχος στην ομάδα. Δεν μπορούμε ούτε εμείς οι πιο παλιοί να αλλάξουμε αυτό το πράγμα. Δεν μπορούμε να το αποβάλουμε και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Πολύ σωστά είπε ο προπονητής μας πως ήταν μια νίκη ψυχολογίας, επειδή το άγχος είναι τροχοπέδη».
Για την ποιότητα της Κέρκυρας
«Δεν μπορώ να συγκρίνω την ομάδα μας με άλλες, αφού η βαθμολογική μας θέση δεν μας δικαιώνει. Αν ήμασταν σταθεροί ή είχαμε μέτρια απόδοση σε όλα τα παιχνίδια θα μπορούσαμε να πούμε κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε δίκαια ή όχι στην τελευταία θέση. Είχαμε να κερδίσουμε τέσσερις μήνες και πάλι ήταν κόντρα στον Πανιώνιο».
Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Κέρκυρας
«Οι καιρικές συνθήκες στο νησί είναι απίστευτες. Βρέχει συνέχεια εδώ και έναν μήνα και οι προπονήσεις γίνονται με δυσκολίες. Βλέπετε στους αγώνες τι γίνεται και είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες. Πρέπει να δείξεις πάθος για να πάρεις τη νίκη. Δεν αποτελεί δικαιολογία ο κακός αγωνιστικός χώρος και αν δεν έχεις καλό αγωνιστικό χώρο, δεν μπορείς να δεις θέαμα. Βλέπουμε στα Γιάννενα, ακόμη και στο ΟΑΚΑ, την εξέλιξη που μπορούν να έχουν οι αγώνες».
Για την αλλαγή στην πορεία του Πανιωνίου
«Και ο Πανιώνιος ακόμη δεν έχει σταθερή απόδοση. Οι ομάδες που έχουν σταθερή απόδοση στη μεγάλη διάρκεια του πρωταθλήματος τις βλέπουμε και πιο ψηλά στη βαθμολογία. Στην αρχή είχα εντυπωσιαστεί με τις εμφανίσεις του Πανιωνίου. Έπαιζε με πάθος και δύναμη, κάτι που τον χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια. Ήξερα, όμως, ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει όλη αυτή η κατάσταση». 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λύση εκ των έσω στον Πανιώνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό διαζύγιο με Μιχαλήτσο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στήριξη σε Καλαϊτζίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο μετεωρίτης έπιασε στον ύπνο τα ρωσικά ραντάρ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γερές κόντρες... παντού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: