21 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπερλουσκόνι: "Νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα χωρίς να κουραστούμε"

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ενώ στο δίλημμα Τσάμπιονς Λιγκ ή νίκη του στις προεδρικές εκλογές απάντησε "και τα δύο"!

"Κερδίσαμε χωρίς καν να κουραστούμε πάρα πολύ απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο. Τσάμπιονς Λιγκ ή νίκη στις εκλογές;
Θέλω και τα δύο και δεν ικανοποιούμαι από την τρίτη θέση στην Ιταλία, μπορούμε να φτάσουμε πιο μακριά. Μετά τις πρώτες αγωνιστικές κάποιοι είχαν για πέταμα την ομάδα μας. Υπήρχε μάλιστα κάποιος που είχε πει ότι θα ιδρώσει για να εξασφαλίσει την παραμονή στη Serie A.


Ο αθλητικός τύπος, ο οποίος συχνά γίνεται λιγότερο αντικειμενικός από τον πολιτικό, επιδιδόταν σε ειρωνίες για την ανανέωση που κάναμε στο ρόστερ και στην επιλογή να ποντάρουμε σε νέους παίκτες που εγώ προσωπικά ήθελα", τόνισε με σημερινές του δηλώσεις το αφεντικό των "ροσονέρι, ο οποίος κατονόμασε τον Μάριο Μπαλοτέλι ως τον άνθρωπο που θα ανεβάσει επίπεδο τη Μίλαν.
"Είναι μία ιδιοφυία και έχει όλες τις αρετές για να γίνει ένας νεαρός πρωταθλητής όπως ο Ελ Σααρουί, ο Ντε Σίλιο και άλλοι. Πάνω σε αυτούς τους παίκτες θα χτίσουμε τη Μίλαν των επόμενων 10 χρόνων". 

Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming..Europa League Simulcast

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ετσι να τους παίξει ο Μίτσελ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ομπρέλα» ΠΑΟΚ σε Δώνη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενας Αραβας για τη Ρόμα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αφού δεν κινδυνεύει η ΑΕΚ, δεν με νοιάζει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρκινς: «Στόχος μου οι τίτλοι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάμπλο Γκαρσία, η επιστροφή!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-3

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χατζάρας και επίσημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: