13 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πυρά» των διαιτητών του Πειραιά σε Βασιλάκη


Ανακοίνωση, με την οποία αναφέρουν ότι ο Περικλής Βασιλάκης είναι διαγραμμένος από τα μητρώα διαιτησίας εδώ και μια δεκαετία και ότι… γεννά δικούς του κανονισμούς εξέδωσαν, οι διαιτητές του Πειραιά.
Ο σύνδεσμος διαιτητών Πειραιά καταφέρθηκε εναντίον του άλλοτε διεθνούς ρέφερι, ο οποίος πλέον έχει θέση σχολιαστή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τις επίμαχες φάσεις κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!
Γνωρίζουμε σε όσους ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά γεγονότα της χώρας μας, ότι ο διαγραμμένος από τα μητρώα της διαιτησίας εδώ και μια δεκαετία Κος Βασιλάκης, είναι αυτοδίδακτος, αφού δεν έχει παρακολουθήσει όλο αυτό το διάστημα κανένα από τα επίσημα σεμινάρια της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., τα όποια είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις οδηγίες της U.E.F.A.
Ο Κος Βασιλάκης πρέπει να καταλάβει ότι για να σχολιάζεις φάσεις με στόφα καθηγητού, θα πρέπει να παρακολουθεί και να γνωρίζει τις εξελίξεις της διαιτησίας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και όχι να γεννά δικούς του κανονισμούς και να τους ερμηνεύει κατά το δοκούν, καλυπτόμενος πίσω από την ταμπέλα του πρώην διαιτητή ΦΙΦΑ, ιδιότητα που είχε πριν 25 χρόνια» 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εξω η ελληνορωμαϊκή πάλη, μέσα η ελευθέρα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: "Τυχερός που παίζω δίπλα στον Ινιέστα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τιτανομαχία με ιστορία (vids)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ένατο ευρωπαϊκό και οι αναμνήσεις του Ιμπαγάσα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεσίνα: «Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγκέντρωση ζήτησε ο Πεδουλάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ισπανία


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όλοι μαζί μπορούν να βοηθήσουν»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζόρικα τα πράγματα για τον Αρη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτος πόντος σε αγώνα βόλεϊ

Δεν υπάρχουν σχόλια: