21 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσνιάδης: «Θα ανταπεξέλθουμε και θα πάρουμε την άνοδο»

Βοσνιάδης: «Θα ανταπεξέλθουμε και θα πάρουμε την άνοδο»Πεπεισμένος πώς ο Απόλλων Σμύρνης θα καταφέρει να πάρει την άνοδο, εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Σίγουρος ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Football League και θα κερδίσει την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μιλώντας στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε ότι αν και υπάρχουν δυσκολίες με το πρόγραμμα των αγώνων, υπάρχει το απαραίτητο βάθος στο ρότσερ, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

Επιπλέον στάθηκε και στην σταθερότητα της διοίκησης, που αφήνει τόσο τον ίδιο, όσο και τους παίκτες του να κάνουν απερίσπαστοι την δουλειά τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βοσνιάδης στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το αν πίστευε ότι ο Απόλλων θα ήταν τόσο ψηλά στην βαθμολογία, αλλά και για τα συνεχόμενα παιχνίδια που ξεκινούν από εδώ και πέρα:

«Ο αρχικός στόχος ήταν να πάνε καλά και αν μπορούσαν να φτάσουν στα πλει οφ. Αλλά τα αποτελέσματα ήταν καλά και ήμασταν πρώτοι και πλέον ο στόχος είναι η άνοδος. Πήραμε παίκτες για να ανέβουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Αν σε αυτό το πρωτάθλημα δεν έχουν οι ομάδες βάθος στο ρόστερ θα έχουν πρόβλημα για να αντέξουν σε αυτό το Τετάρτη- Κυριακή. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορεί να βγει η δουλειά με αυτές τις συνθήκες, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε. Άλλωστε για αυτόν τον λόγο προχωρήσαμε σε μεταγραφές».

Για το πόσο αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας, όταν αλλάζουν και οι στόχοι:

«Είναι δεδομένο ότι όταν κάνεις πρωταθλητισμό υπάρχει άγχος. Εμείς δεν αλλάξαμε τρόπο δουλειάς, αλλά το μόνο που έγινε ήταν ότι ήρθαν νέοι παίκτες που άλλαξαν το παιχνίδι μας. Αυτό που θέλουμε είναι να διαφοροποιήσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας, όπως το να διατηρούμε την μπάλα στην κατοχή μας, αλλά και τον τρόπο που κάνουμε επίθεση. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε, άλλες όχι, αλλά προσπαθούμε να τα ισορροπήσουμε».

Για μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη έκπληξη από το πρωτάθλημα της Football League:

«Το ευχάριστο είναι ότι 10-11 ομάδες είναι ότι παλεύουν για την άνοδο. Το άσχημο είναι η δομή του πρωταθλήματος είναι η δομή του και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι, όμως, καλό ότι είναι συναρπαστικό πρωτάθλημα, δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να ξεφύγει και όλα μπορούν να γίνουν. Αλλά είναι εξοντωτικό αυτό το πρωτάθλημα για τους παίκτες, με τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για την σταθερότητα της διοίκησης:

«Η ομάδα, λόγω της καλής διοίκησης έχει ηρεμία και μπορεί να διεκδικεί κάποια πράγματα. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να πετύχεις κάτι αν δεν υπάρχει σταθερή διοίκηση. Πολύ σημαντική η βοήθεια της διοίκησης». 


Πηγή: Σπορ FM

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming..Europa League Simulcast

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ετσι να τους παίξει ο Μίτσελ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ομπρέλα» ΠΑΟΚ σε Δώνη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενας Αραβας για τη Ρόμα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπερλουσκόνι: "Νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα χωρίς να κουραστούμε"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αφού δεν κινδυνεύει η ΑΕΚ, δεν με νοιάζει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρκινς: «Στόχος μου οι τίτλοι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάμπλο Γκαρσία, η επιστροφή!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-3

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χατζάρας και επίσημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: