15 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλλάζει η τακτική στα συμβόλαια, καμία εξέλιξη με ΜακΓκραθ

Με αφορμή τις περιπτώσεις των ΜακΓκραθ και Χαριτόπουλου, οι οποίοι έφυγαν χωρίς κέρδος, η διοίκηση του ΠΑΟΚ σκοπεύει να αλλάξει τακτική στα συμβόλαια των παικτών.

Στελέχη της ΚΑΕ λένε χαρακτηριστικά πως σε ανάλογες περιπτώσεις με καλαθοσφαιριστές που θα θελήσουν να φύγουν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει ξεκάθαρα οφέλη. Γι' αυτό και υπάρχει πρόθεση πλέον στα συμβόλαια, ιδίως παικτών με φήμη, να προστίθεται όρος που θα καλύπτει οικονομικά τον ΠΑΟΚ ενώ, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, να είναι μεγαλύτερης διάρκειας.
Στον ΠΑΟΚ στέκονται στο γεγονός πως με τον Σούλη Μαρκόπουλο αρκετοί παίκτες έχουν αξιοποιηθεί κατάλληλα, ξεδιπλώνοντας τις δυνατότητες.
Εν τω μεταξύ, άλλη μια συζήτηση έγινε την Παρασκευή μεταξύ του Τέλη Ζουρνατσίδη και του ατζέντη του Ντόνι ΜακΓκραθ, Λου Διαμαντόπουλου. Η πλευρά του παίκτη είναι πρόθυμη να δώσει πίσω όσα χρήματα πήρε έως τώρα ο Αμερικανός, αυτό όμως δεν το δέχεται η ομάδα που ζητά 50.000 ευρώ και να συμπεριληφθούν στην ίδια συμφωνία οι υποθέσεις των Πέτγουεϊ και Ντόζιερ. Το τελευταίο αίτημα δεν γίνεται αποδεκτό από τον γνωστό μάνατζερ.
Εφόσον δεν βρεθεί λύση, η υπόθεση αναγκαστικά θα καταλήξει στη FIBA. Στον "Δικέφαλο" δηλώνουν σίγουροι πως θα την κερδίσουν, σιγουριά όμως υπάρχει και από την πλευρά του ΜακΓκραθ.
Στα της προπόνησης, Μαργαρίτης και Χάτσερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Προπόνηση με τους νέους, πρόβλημα με Ολαϊτάν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κέρκυρα: Χωρίς Στάμου και Αθανασίου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Άδεια σε Κουίνσι για… ψυχολογικά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φώτα σε Πειραιά και Αργοστόλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: