14 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκούρα τα πράγματα για Φερέιρα

Μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά όμως τα τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που κάθεται στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Φερέιρα
Στα μέσα Νοεμβρίου ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε τη μεγάλη απόφαση κι έλυσε το συμβόλαιο του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, μετά από δυο χρόνια συνεργασίας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο δεν άργησε να βρει δουλειά, αφού η Σπόρτινγκ του προσέφερε πόστο στην ομάδα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Στις αρχές Ιανουαρίου όμως η Σπόρτινγκ έδιωξε τον προπονητή της και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον Φερέιρα, που πλέον ηγείται της ομάδας από τον πάγκο.
Το ξεκίνημα του ήταν εντυπωσιακό με νίκη στην έδρα της Ολανένσε και νέα εντός έδρας νίκη επί της Μπέιρα Μαρ. Η συνέχεια βέβαια θυμίζει... Παναθηναϊκό μιας και η Σπόρτινγκ μετρά μία ισοπαλία και δυο συνεχόμενες ήττες, που την έφεραν τέσσερις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού!
Οι μουρμούρες σε διοικητικό επίπεδο μπορεί να ξεκίνησαν, ο Μανίς όμως στηρίζει τον έμπειρο τεχνικό: "Ο Ζεσουάλδο είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και δεν μπορεί να χρεωθεί τα αρνητικά αποτελέσματα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έχει τα προσόντα να ηγείται της ομάδας, αλλά δεν μπορεί το όνομα του να χρησιμοποιείται για να καλυφθούν άλλοι.
Πρέπει να σεβαστούμε τη διαδρομή του στο ποδόσφαιρο. Δέχτηκε να αναλάβει το κλαμπ σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Η κατάσταση δεν είναι όπως θα την ήθελα".

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:13η και... τυχερη;

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φάμπρεγας: «Μέχρι το τέλος στην Μπαρτσελόνα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στη φυλακή ο πρόεδρος της Κάλιαρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραμένει άγνωστος ο φίλος της ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξεχρέωσε Αλ Αχλί ο Πανιώνιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:All Star Game… κόντρα στην κρίση

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κανένα ματς δεν είναι καθοριστικό ακόμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: