12 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το πρώτο «όχι»

Επιστολή στον Ανδρέα Δημητρέλο, πως δεν προτίθεται να εμπλακεί ξανά στα της ΑΕΚ κλείνοντας την πόρτα στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη έστειλε ο Πόλυς Χατζηϊωάννου.

Το πρώτο «όχι»
Αν η καλή μέρα φαίνεται από την αρχή, τότε στην ΑΕΚ δεν θα πρέπει να αισιοδοξούν πολύ για την ανταπόκριση πρώην και νυν μετόχων στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για συστράτευση δυνάμεων για την οικονομική σωτηρία.

Ο Πόλυς Χατζηιωάννου με επιστολή του στον Ανδρέα Δημητρέλο κατέστησε σαφές ότι δεν προτίθεται να συμμετέχει ξανά στα κοινά της ΠΑΕ ΑΕΚ από την οποία αποχώρησε το 2010 έχοντας καλύψει το έλλειμμα που του αναλογούσε βάσει του ποσοστού του. Έτσι επανέλαβε τη θέση που είχε εκφράσει και το Μάρτιο του 2012 πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Πόλυς Χατζηιωάννου είχε δώσει 3,2 εκατ. ευρώ για να απεμπλακεί από την ΠΑΕ το 2010 κι εν συνεχεία άλλες 800.000 ευρώ πριν από ένα χρόνο.

Έτσι είχαμε, νωρίς-νωρίς, το πρώτο «όχι» στην προσπάθεια να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Δημήτρης Μελισσανίδης με ανθρώπους που πέρασαν από το μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ. Μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση των υπολοίπων στους οποίους έχουν «στοχεύσει» διοίκηση και οργανωμένοι. Στην ατζέντα τους είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς, καθώς και οι Πέτρος Παππάς, Τάκης Κανελλόπουλος, Ντέμης Νικολαΐδης, αλλά και ο Δημήτρης Βιντιάδης. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΈΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ 10/2/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΝΙΑΤΩΝ 2-0 ημιχ.1-0

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Καμία πρόθεση για προσφυγή"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενήμερος από το Σαββατοκύριακο ο Βιντιάδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσιώλης: "Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Κουκουλάκης στο Ιντερ - Κλουζ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν έχω δει ποτέ τέτοιον Παναθηναϊκό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πωλητήριο στον Οσβάλντο!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τέλος τα ορθογραφικά, ήρθε το «έξυπνο» στυλό

Δεν υπάρχουν σχόλια: