18 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Μπακοδήμος

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Μπακοδήμος | onsports.gr

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπακοδήμο ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Δευτέρας (18/02). «Όλοι μαζί για την παραμονή στην κατηγορία», είπε μεταξύ άλλων ο αντικαταστάτης του Στέλιου Καζάζη στον «πράσινο» πάγκο.
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Μπακοδήμο, ο οποίος αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μπακοδήμος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/02) στην Κερατέα και είδε το ντέρμπι των Εφήβων του Παναθηναϊκού με αυτούς του Ολυμπιακού, κάνοντας και τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του «πράσινου» ΤΑΑ.
«Σε μια δύσκολη περίοδο, αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο έργο και ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, με την προϋπόθεση ότι τα υπόλοιπα αποτελέσματα του πρωταθλήματος θα είναι φυσιολογικά. Σαν υλικό την ομάδα την γνωρίζω. Είναι μια ταλαντούχα ομάδα με νέα παιδιά σε μια δύσκολη περίοδο, όπου πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης, θα κατορθώσουμε όλοι μαζί να παραμείνουμε στην μεγάλη κατηγορία», δήλωσε ο Γιώργος Μπακοδήμος.
Σήμερα (18/02) το απόγευμα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του, στην προπόνηση που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο κλειστό της Γλυφάδας. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!.(ΡΕΠΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βελλής: «Κοιτάμε μπροστά με περισσότερο πάθος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάχνει τον αντι-Φαλκάο η Ατλέτικο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρμάνι Μιλάνο: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Φώτσης στα τρίποντα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κακή παρένθεση τα άσχημα αποτελέσματα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «αύριο» του ελληνικού χάντμπολ

Δεν υπάρχουν σχόλια: