21 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ομπρέλα» ΠΑΟΚ σε Δώνη


Με εντολή Γκερμάν Τσιστιακόφ φτιάχτηκε ένα βίντεο 5’ στο οποίο δείχνει τους 12 τρόπους ανάπτυξης του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στον Δικέφαλο άνοιξαν ομπρέλα προστασίας στον Δώνη για όσα του αποδίδουν.

Κάθε Κυριακή ο Γιώργος Δώνης δέχεται «επίθεση» από τους λεγόμενους προπονητές κερκίδας για την εικόνα που παρουσία ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο. Του ρίχνουν ευθύνες για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα αναπτύσσεται στο χορτάρι και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Έτσι λοιπόν στην ΠΑΕ με εντολή του Τσιστιακόφ ετοιμάστηκε ένα βίντεο διάρκειας 5’ όπου παρουσιάζεται ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας.
Τι αναφέρεται στην σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook: «Δείτε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί 12 τρόπους ανάπτυξης της ομάδας από την άμυνα μέχρι την αντίπαλη περιοχή κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ».
Σίγουρα τα 5 λεπτά είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα 90λεπτά που διαρκεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και την συνολική εικόνα που παρουσιάζει ο Δικέφαλος του Βορρά από αγώνα σε αγώνα.
«Ομπρέλα» ΠΑΟΚ σε ΔώνηΠηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming..Europa League Simulcast

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ετσι να τους παίξει ο Μίτσελ"


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενας Αραβας για τη Ρόμα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπερλουσκόνι: "Νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα χωρίς να κουραστούμε"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αφού δεν κινδυνεύει η ΑΕΚ, δεν με νοιάζει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρκινς: «Στόχος μου οι τίτλοι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάμπλο Γκαρσία, η επιστροφή!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ - Ηρακλής 1-3

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χατζάρας και επίσημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: