18 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί

Βέροια: Ανεβάζουν… στροφές Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί | onsports.gr

Το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη είναι αυτό που «καίει» άπαντες στην Βέροια, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και η νίκη αποτελεί… μονόδρομο.
Ως τελικός μπορεί να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής για τη «Βασίλισσα του Βορρά» κόντρα στους Ακρίτες, καθώς η ομάδα της Ημαθίας παρέμεινε σε δεινή βαθμολογική θέση και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, ούτως ώστε να έχει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.
Οι παίκτες της Βέροιας γυμνάστηκαν τη Δευτέρα (18/2) με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να ακολουθούν θεραπεία, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν κανονικά, με το… βάρος να πέφτει στη φυσική κατάσταση.
Στα ευχάριστα για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι το γεγονός πως οι Μπαργκάν, Γεωργέας και Καλί ανεβάζουν… στροφές και οι δύο πρώτοι έχουν αρκετές πιθανότητες να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, ενώ ο Σνάουτσνερ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και θα εξεταστεί περισσότερο την Τρίτη (19/2). Η προετοιμασία της Βέροιας θα συνεχιστεί την Τρίτη το μεσημέρι στις 15:00 στο Ταγαροχώρι.
Εκτός με ΑΕΚ ο Γκιγιέρμο
Στο ματς της 26ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Γκιγιέρμο Πέρεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και αποφασίστηκε να μην δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την Ένωση. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοίνωσε Πέρκινς ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και ο Σκόνδρας μέσα…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απεργία στα ΜΜΕ την Τετάρτη!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευχαριστημένος ο Μάρκοβιτς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαντες παρόντες ενόψει Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Ο χαλκέντερος και αναντικατάστατος Ράγιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωνσταντίνου: Στο χέρι των παικτών είναι να σταματήσει ο κατήφορος!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστόπουλος: Πρώτα η παραμονή και μετά ό,τι έρθει ας έρθει με το καλό

Δεν υπάρχουν σχόλια: