15 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν ξέρουν ποδόσφαιρο όσοι λένε πως θα απολυθώ»

Εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να απολύεται από την Μάντσεστερ Σίτι σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Λιντς για το FA Cup, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να ανησυχεί

«Δεν ξέρουν ποδόσφαιρο όσοι λένε πως θα απολυθώ»
Οι «πολίτες» είναι ήδη πολύ μακριά από την υπεράσπιση του πρωταθλήματος, έχοντας μείνει 12 βαθμούς πίσω από την Γιουνάιτεντ. Η ήττα από την Σαουθάμπτον (3-1) την προηγούμενη αγωνιστική πυροδότησε εκ νέου τη φημολογία περί αντικατάστασης του Ιταλού τεχνικού με τον παλαίμαχο παίκτη της Σίτι, Ντέιβιντ Μιλς, να προβάλλεται ως υποψήφιος διάδοχος.

Με αυτά τα δεδομένα, η αναμέτρηση για το FA Cup μοιάζει να έχει καθοριστικό χαρακτήρα για το μέλλον του Μαντσίνι στον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας.

Πάντως, ο ίδιος δεν θεωρεί ότι… παίζεται το κεφάλι του στο συγκεκριμένο ματς:

«Αρχίσαμε ένα πλάνο πριν από τρία χρόνια και από τότε είμαστε συνεχώς στην κορυφή. Έχουμε κερδίσει τρία τρόπαια κα έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε περισσότερα φέτος. Όσοι λένε ότι κινδυνεύω με απόλυση δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο. Αν πρέπει εγώ να απολυθώ, τότε άλλες 20 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έπρεπε να βρίσκονται χωρίς προπονητή αυτή την ώρα».

Η Σίτι θα υποδεχτεί την Λιντς την προσεχή Κυριακή (17/2, 16:00). 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Προπόνηση με τους νέους, πρόβλημα με Ολαϊτάν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κέρκυρα: Χωρίς Στάμου και Αθανασίου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Άδεια σε Κουίνσι για… ψυχολογικά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φώτα σε Πειραιά και Αργοστόλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: