Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για τα όσα έγιναν και... δεν έγιναν στην Παιανία, για τον Φάμπρι αλλά και για τον Βαρέλα που δεν έχει αναλάβει τις μεγάλες ευθύνες που έχει!


Ενας ψιλοχαμός έχει γίνει σήμερα με όλα όσα έχουν βγει από την Παιανία. Εγώ έμαθα, ότι έχουν γραφτεί υπερβολές για τα όσα έγιναν στην Παιανία, αλλά όσα γράφτηκαν κάποιος τα μετέφερε. Αυτό είναι θέμα της ΠΑΕ να τον βρει και οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι πριν γράψουν κάτι να τον τριπλοτσεκάρουν.
Εγώ άλλο θέλω να πω σήμερα. Ακούω και διαβάζω κατηγορίες για τον Φάμπρι. Κάποιοι να τον λένε «λίγο» και κάποιοι να τον κατηγορούν για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Λάθος. Τεράστιο λάθος. Κατ’αρχάς οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι. Και τις επιλογές των παικτών τις έκανε ο Φερέιρα με τον Βαρέλα.
Αυτοί έφεραν τον Φορναρόλι, τον Βελάσκες, τον Πίντο ο Πορτογάλος τεχνικός έθεσε βέτο στην διοίκηση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Πετρόπουλου, που πάει να σώσει μόνος του την ΑΕΚ. Ετσι έφθασε ο Παναθηναϊκός να παίζει χωρίς φορ κόντρα στην Ξάνθη. Στη συνέχεια η διοίκηση έδιωξε τον Φερέιρα και πήρε τον Ρότσα.
Με τον Χουάν υπήρξε καλό κλίμα στην ομάδα, έπαιζε πιο ελεύθερα αλλά η διαφωνία του για την απομάκρυνση κάποιων παικτών τον έφερε εκτός Παιανίας σε μία λάθος απόφαση της διοίκησης.
Και ο Βαρέλα μετά επέλεξε τον Φάμπρι, που όταν ανακοινώθηκε οι Ισπανοί δεν το πίστευαν ότι έρχεται στον Παναθηναϊκό, λόγω κυρίως του ότι είναι πολύ ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και έχει ξεσπάσματα στις ομάδες, που έχει πάει και έχει φύγει. Ο Φάμπρι δεν ήρθε μόνος του. Κάποιος τον έφερε και αυτός είναι ο Βαρέλα.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του , για τα λάθη που έχει κάνει και που συνεχίζει να κάνει. Για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Παναθηναϊκός ο τελευταίος που φταίει είναι ο Φάμπρι.
Πρώτον διότι ήρθε σε μία ομάδα, με πολλά προβλήματα και κυρίως σε μία ομάδα που χτίστηκε με λάθος υλικά από το καλοκαίρι από άλλον προπονητή. Και δεύτερον ο Φάμπρι δεν έχει ευθύνη, που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Δεν είδε φως και μπήκε. Ο Βαρέλα εισηγήθηκε και αποφάσισε την πρόσληψή του.
Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους. 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέψεις για μετάδοση του ντέρμπι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ::Live Streaming.Champions League vs Champions League Simulcast!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν κανονικά»