20 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διπλό του Απόλλωνα στη Φυλή, "στοπ" της Καβάλας στον Ολυμπιακό Βόλου




 

Διπλό του Απόλλωνα στη Φυλή, "στοπ" της Καβάλας στον Ολυμπιακό Βόλου

Με γκολ των Δημήτρη Καραδέμητρου και Μιχάλη Μανιά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 2-0 τον Θρασύβουλο και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η Καβάλα επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και έβαλε φρένο στο αήττητο σερί του.
Θρασύβουλος - Απόλλων Σμύρνης 0-2
Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στις εκτός έδρας επιτυχίες μετά από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Νίκος Σταυριανός με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο για τον Θρασύβουλο, στο 52ο λεπτό όμως, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει τον Γιάννη Κατσίκη. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 82ο λεπτό όταν μετά από ωραία μπαλιά του Δημήτρη Καραδέμητρου, ο Μιχάλης Μανιάς κατέβασε την μπάλα και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-0.
Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Προβατίδης, Αρκουμάνης (67' Τζιωρτζιόπουλος), Σύρος, Καλαμιώτης, Αγκόλι, Βλασόπουλος, Σερέπας, Καλογιάννης (62' Σούφλας), Πλαβούκος, Κακλαμάνος.
Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης (46' Χιντζίδης), Κύργιας, Δεληζήσης, Καμαρά, Ρόβας (80' Λεοντίου), Κατσίκης (71' Καραδέμητρος), Μανιάς, Μπάρκογλου, Καραμαλίκης.

Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου 1-0
Με γκολ του Ντεμ Εντιαγέ στο 37ο λεπτό, η Καβάλα έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού Βόλου και ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στα... δοκάρια (κεφαλιά Εντιαγέ στο 8') και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 17' με σουτ-κεραυνό του Θανάση Πινδώνη. Εκτός από το γκολ στο 37' και το δοκάρι, ο Εντιαγέ είχε τεράστια ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη των "αργοναυτών", αλλά δεν ήταν ψύχραιμος στο τετ α τετ του 55ου λεπτού με τον Θοδωρή Γκίτκο. 
Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Ντουτσαρίδης, Κοτίτσας, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Ντος Σάντος (88' Γελαδάρης), Τάσιτς, Ντόσης (81' Μπρατσιάνι), Πάτο, Εντιαγέ.
Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Ολίσε, Μπρέσκα, Πινδώνης (72' Μπακαγιόκο), Χατζηπαντελίδης (42' Καπετάνος), Σολάκης (53' Ανιέτε), Ογκουνσότο.
Εθνικός Γαζώρου - Ηρακλής 1-3
Στο πρώτο εικοσάλεπτο γράφτηκε η ιστορία της αναμέτρησης μεταξύ του Εθνικού Γαζώρου και του Ηρακλή. Με τη συμπλήρωση 28 δευτερολέπτων ο Νίκος Σουλίδης έδωσε το προβάδισμα στο "γηραιό", αλλά λίγες στιγμές αργότερα, ένας πρώην παίκτης του (Βασίλης Κωνσταντινίδης) ισοφάρισε με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου στο 15' με κεφαλιά του Σταύρου Βαγγελόπουλου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Λουκάς Αποστολίδης δεν μπόρεσε να κοντρολάρει την μπάλα, με αποτέλεσμα να πιστωθεί αυτογκόλ ο Γιώργος Σαββίδης.
Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Γεωργιάδης, Κατσαβάκης, Καπίας, Νύρλας, Γ. Σαββίδης (29' Σ. Κωνσταντινιδης), Ομπέντ, Διαμαντίδης, B. Kωνσταντινίδης, Μαχαιρούδης (72' Χαριτίδης), Γαϊδαρτζής (56' Ζυγκερίδης).
Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σουλίδης (94' Ντατίδης), Χ. Παληγεώργος, Γ. Παληγεώργος, Λόπες, Φερνάντεζ, Στεφανίδης, Ουκάρ (83' Τούνι), Τάι (62' Βουτσιάς), Βαγγελόπουλος, Ν. Σαββίδης.
Καλλονή - Παναιτωλικός 2-0
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεοζίνιο, η Καλλονή επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού και σημείωσε την έκτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της. Μετά από ωραία προσπάθεια του Μακούμπα Κάντζι στο 17ο λεπτό, ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ με έξυπνο πλασέ, ενώ οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν υπέροχα και στη φάση του δεύτερου γκολ (στο 32'). Η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε χάσει κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 23ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Γιώργου Κούσα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Λευτέρη Μάππα.
Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (84' Γάλας), Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος (67' Κριπιντίρης), Ντιμπαλά, Κάντζι (90' Βαλιός), Σερφά.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (30' Γκόλιας), Σίλβα Τζούνιορ (46' Καμαρά), Σφακιανάκης, Μπόγιοβιτς, Φαβάλι, Σίσιτς (66' Koυτσοσπύρος), Μπελόν.

  Καλλιθέα - Δόξα Δράμας 0-0
Μόνο το γκολ έλειψε από την αναμέτρηση του "Γ. Λαμπράκης" μεταξύ της Καλλιθέας και της Δόξας, η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από έντονη βροχόπτωση. Η ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί όταν στο 9ο λεπτό ο Παναγιώτης Ατματσίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Κώστα Δαύκο, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Αμφότεροι οι αντίπαλοι δημιούργησαν αξιόλογες φάσεις, καμία εξ αυτών όμως, δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη.
Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Φαγιέ (86' Φουτσίνι), Ντακόλ, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι (80' Σταύρου), Καλτσάς, Ατματζίδης (70' Ματσούκας), Μαρουκάκης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Θεολόγου.
Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μπαλής (53' Τότο), Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης (81' Περπερίδης), Στόικος, Στεργιανός, Μπάρος, Μιλένκοβιτς, Ρούσεφ (85' Κάσσος).
Φωκικός - Αναγέννηση Επανομής 1-1
Σε ένα παιχνίδι με έντονα παράπονα για τη διαιτησία, Φωκικός και Αναγέννηση Επανομής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αλέξανδρο Παπατζίκο (στο 21' από οριακή θέση), ενώ οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 45' με τον Έρικ Γουόρντεν, αλλά το γκολ δεν μέτρησε επειδή ο επίδοξος σκόρερ καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι παίκτες της Άμφισσας διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως, όταν ο Βασίλης Ταμπάκης ισοφάρισε με πλασέ στο 77ο λεπτό.
Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος (82' Αλμπέρτο), Θωμόπουλος (66' Λουκίνας), Λίτσος, Παπαζούδης, Κωστόπουλος, Νάστος, Ευσταθίου (46' Σουλελές), Ταμπάκης, Γκόμες, Γουόρντεν.
Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Βελιτζέλος): Τατσαρίδης, Γκλάμοσακ, Παπατζίκος, Μπέκα (80' Τζανδάρης), Τοπούζης, Σαμουηλίδης, Τ. Σίλβα, Ν. Σίλβα (56' Σικαλόπουλος), Μωυσίδης, Νταντάμης, Κουκουλέκης (89' Παπαστεργίου).

  Παναχαϊκή - Πιερικός 0-0
Εν αμφιβόλω θα τεθεί η παραμονή της Παναχαϊκής στη Football League αν συνεχίσει να αγνοεί τη νίκη, καθώς η τελευταία φορά που χαμογέλασε ήταν κόντρα στον Θρασύβουλο (16η αγωνιστική). Ο Πιερικός άγγιξε το γκολ στο 17' (σουτ του Νίκου Ιορδανίδη στο δεξί δοκάρι) και κέρδισε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 29', αφού ο Σάκης Τέλλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά των γηπεδούχων να... βρουν δοκάρι (στο 67' με τον Άντονι Φατιόν), ενώ η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο 78ο λεπτό λόγω της αποβολής του Παύλου Καθάριου.
Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Τέλλος, Λίτσης (32' Βοσκόπουλος), Βάντερσον, Σπίνουλας, Άντονι, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε (75' Κωνσταντινίδης), Σπίνουλας, Εντζιοντό (55' Γκούρτσας).
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Γιατζίζογλου (75' Σεχολάρι), Ιοραδανίδης (60' Παπατόλιος), Νίκου, Αποστολίδης, Φάμπιο, Μανίκας (88' Ίτσιος), Βελόσεβιτς, Ελευθεριάδης, Καθάριος, Ντόκιτς.
Βύζας Μεγάρων - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-2
Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις σημείωσε η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο καταδικασμένος Βύζας Μεγάρων προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Νίκου Γκεμίση, αλλά η ομάδα του Σάββα Κωφίδη ισοφάρισε στο 32' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πέδρο Άρτσε και πήρε τη νίκη με ωραίο πλασέ του Αντώνη Καπνίδη στο 66ο λεπτό. Στο τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι πίεσαν για το βαθμό, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Βύζας Μεγάρων (Ηλίας Φυντάνης): Πουρής, Γρομιτσάρης, Π. Βλάχος, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Ζάρκος (67' Κοκόλης), Αρναρέλης (51' Χαρτσιάς), Γκεμίσης, Μπιτσάκος, Θ. Βλάχος, Κρολ.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Σιδηρόπουλος, Βλαχόπουλος (91' Ζαγοριανός), Σερέτης, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Άρτσε (83' Αντρεΐνι), Χαρμάνας (46' Καρακάσογλου), Καπνίδης, Τσιάμης, Καρλόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 0-1
(44' Ντα Κόστα)
Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Εθνικός Γαζώρου - Ηρακλής  1-3
(3' Κωνσταντινίδης / 1' Σουλίδης, 16' Βαγγελόπουλος, 20 αυτ. Σαββίδης)
Φωκικός - Αναγέννηση Επανομής 1-1
(77' Ταμπάκης / 21' Παπατζίκος)
Καλλιθέα - Δόξα Δράμας 0-0
Καλλονή - Παναιτωλικός 2-0
(17', 32' Λεοζίνιο)
Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου 1-0
(37' Εντιαγέ)
Παναχαϊκή - Πιερικός 0-0
Θρασύβουλος - Απόλλων Σμύρνης 0-2
(52' Κατσίκης, 82' Μανιάς)
Βύζας Μεγάρων - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-2
(9' Γκεμίσης / 32' πέν. Άρτσε, 66' Καπνίδης)
Ρεπό: Εργοτέλης 

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming.Champions League Simulcast!.AC Milan vs FC Barcelona k Galatasaray vs FC Schalke 04

Δεν υπάρχουν σχόλια: