15 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αθλιες επιλογές, άθλιος σε όλα








Περικλής Στέλλας
Οσοι σταθούν στον κακό διαιτητή του αγώνα δεν θα κάνουν τίποτε άλλο από το να μη θέλουν να δουν ψυχρά το άθλιο πρόσωπο του χθεσινού Ολυμπιακού. Μία ομάδα κομμένη στα τρία, μία ομάδα που έψαχνε μάταια να βρει τη νέα της ταυτότητα που υποτίθεται πως προσπάθησε να της δώσει ο νέος της προπονητής. Ενας νέος προπονητής, που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με τις επιλογές ενδεκάδας που έκανε.
Εάν δει κανείς ξανά το βίντεο του αγώνα, θα κάνει μία θλιβερή διαπίστωση για τον πρωταθλητή Ελλάδας που έχει το πιο υψηλό μπάτζετ από κάθε άλλη ομάδα και το πιο πλούσιο έμψυχο υλικό από κάθε άλλη ομάδα στη χώρα. Θα διαπιστώσει λοιπόν ότι για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει passing game.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν τόσο άθλιοι στην απόδοσή τους που δεν μπορούσαν να κρατήσουν ούτε ένα λεπτό την μπάλα. Καμία κατοχή, μηδενικό passing game. Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Και πού; Περικλής ΣτέλλαςΑπέναντι σε μία μέτρια ομάδα όπως είναι η Λεβάντε.
Αθλιες επιλογές, άθλιος σε όλα Είναι να απορεί κανείς πώς ο Μίτσελ οδήγηθηκε στη σκέψη-απόφαση να χρησιμοποιήσει ξαφνικά από το... ψυγείο έναν παίκτη που ουσιαστικά συμμετείχε μέχρι τώρα μόνο στις προπονήσεις.
Και αναφέρομαι στον Βλαχοδήμο. Ταλεντάρα, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν τον βάζεις όταν δεν έχει παιχνίδια και πείρα. Δεν μπορεί να μη βάζεις τον Μήτρογλου σε ένα τέτοιο ματς. Ποτέ μου δεν είχα σε ποδοσφαιρική εκτίμηση τον Χολέμπας.
Ενας σύχγρονος μπακ που δεν έχει επιστροφές και δεν έχει ταχύτητα δεν μπορεί να παίξει πουθενά. Στο γκολ ο Ρίος τον έκανε στην κυριολεξία γιο γιο. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει έναν τέτοιο παίκτη. Αμυντικά χαφ για κλάματα και μάλιστα ακριβοπληρωμένα. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μελισσανίδης σε Δημητρέλο: «Κακώς ανακατεύθηκε το όνομά μου»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρόταση μαμούθ για Φαλκάο η Τσέλσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.Τέσσερις αγωνιστικές στους «αιώνιους»!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ»Φωνάζει ο Παναθηναϊκός και κάνει έφεση!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προειδοποίησε Τέρι ο Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θα την πατήσει σαν την Ρεάλ;

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γεωργιάδης: «Περνάω δύσκολες στιγμές»

Δεν υπάρχουν σχόλια: