15 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Για “προμελετημένο φόνο” ο Πιστόριους!

Στον Όσκαρ Πιστόριους απαγγέλθηκε από δικαστικής έδρας, η κατηγορία για φόνο πρώτου βαθμού.

Ο διάσημος παραολυμπιονίκης δεν φαίνεται να έπεισε με τις εξηγήσεις που έδωσε και είναι κατηγορούμενος για το φόνο της μνηστής του, Ρίβα Στίνκαμπ. Ο εισαγγελέας μάλιστα απήγγειλε κατηγορία για φόνο εκ προ μελέτης!
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η Στίνκαμπ έχει πυροβοληθεί πίσω από την πόρτα του μπάνιου τέσσερις φορές! Μια στο κεφάλι, μία στο στήθος, μία στην κοιλιακή χώρα και μια στα χέρια!
Η δικαστική έδρα, απήγγειλε και επίσημα στον Όσκαρ Πιστόριους κατηγορία για φόνο πρώτου βαθμού, ενώ στη συνέχεια ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορία για φόνο εκ προ μελέτης.

Οπως μεταδίδει ο Αντριου Χάρντινγκ του BBC, ο οποίος βρίσκεται στην κατάμεστη δικαστική αίθουσα, ο Πιστόριους έπιασε το πρόσωπό του και ξέσπασε σε λυγμούς μόλις ακούστηκε από το δικαστήριο η κατηγορία που τον βαραίνει.
Οι δικηγόροι του Πιστόριους ζήτησαν και πήραν αναβολή της δίκης μέχρι την Τρίτη (19/2), προκειμένου να προετοιμάσουν καλύτερα την υπεράσπισή του.

Στο διάστημα αυτό ο Πιστόριους θα παραμείνει προφυλακισμένος, καθώς το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισής του με περιοριστικούς όρους. 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μελισσανίδης σε Δημητρέλο: «Κακώς ανακατεύθηκε το όνομά μου»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρόταση μαμούθ για Φαλκάο η Τσέλσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.Τέσσερις αγωνιστικές στους «αιώνιους»!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ»Φωνάζει ο Παναθηναϊκός και κάνει έφεση!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προειδοποίησε Τέρι ο Μπενίτεθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θα την πατήσει σαν την Ρεάλ;

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γεωργιάδης: «Περνάω δύσκολες στιγμές»

Δεν υπάρχουν σχόλια: