Για το νέο ξεκίνημα της ομάδας του μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Σταύρος Βαγγελόπουλος μετά το τέλος του εκτός έδρας νικηφόρου αγώνα επί του Εθνικού Γαζώρου.


Ο σκόρερ του ενός από τα τρία γκολ της νίκης των «κυανολευκων» δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, έχοντας παράλληλα και καλή απόδοση στο παιχνίδι μας. Από εδώ και πέρα, ξεχνάμε τα πάντα ο Ηρακλής έδειξε ότι τα άσχημα αποτελέσματα ήταν  μια κακή παρένθεση, ότι διαθέτει στοιχεία για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. 
Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε συμπαραστάτη και τον κόσμο για να μας φώσει ώθηση, όπως το έχει κάνει και με το παραπάνω στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Αυτή η κακή παρένθεση, ήταν απλά θέμα ψυχολογίας και χαίρομαι πολύ περισσότερο που δείξαμε να την ξεπερνάμε».
Σχετικά με τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει ανέφερε: « Ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί. Η αγωνιστική περίοδος έχει ακόμη πολύ δρόμο», ενώ σε ερώτηση για το εαν ο «γηραιός» θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στη θέση του κεντρικού αμυντικού πρόσθεσε: « Όχι δεν θα υπάρξει κανένα. Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, τα δίνουμε όλα και τα όποια κενά μπορούν να καλυφθούν με εσωτερικές αλλαγές». 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λύση εκ των έσω στον Πανιώνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό διαζύγιο με Μιχαλήτσο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στήριξη σε Καλαϊτζίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο μετεωρίτης έπιασε στον ύπνο τα ρωσικά ραντάρ!