16 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάρι από τον ουρανό διέκοψε προπόνηση!

Η προπόνηση των Washington Nationals, ομάδας μπέιζμπολ στις ΗΠΑ, διακόπηκε προσωρινά λόγω πτώσης ενός... ψαριού από τον ουρανό.

Μια προπόνηση μπορεί να διακοπεί προσωρινά καθώς μπορεί να πέφτουν από τον ουρανό "καρέκλες" ή νιφάδες χιονιού. Με άλλα λόγια, εξαιτίας καιρικών συνθηκών.
Η προπόνηση όμως των Washington Nationals διακόπηκε καθώς έπεσε από τον ουρανό ένα... ψάρι!
"Την ώρα που κάναμε προπόνηση, ένα μεγάλο πουλί εμφανίστηκε να πετάει σε χαμηλό ύψος πάνω από το έδαφος", αφηγείται στην "Washington Post" ο Denard Span, παίκτης της ομάδας, και συνεχίζει:
"Οσο πιο κοντά μας πλησίαζε, μπορούσαμε να διακρίνουμε ότι κάτι κρατάει. Ένα ψάρι ή κάποιος είδος ζώου από το νερό. Και τότε έπεσε! Μαζευτήκαμε όλοι από πάνω για να δούμε τι ήταν αυτό που μας ήρθε από τον ουρανό.
Το πουλί άρχισε να κάνει κύκλους πάνω από το γήπεδο. Πιθανόν να έκανε "επίθεση" για να πάρει πίσω το δείπνο του. Αρχίσαμε λοιπόν να φωνάζουμε, να ουρλιάζουμε για να το αποθαρρύνουμε να γυρίσει", συμπληρώνει ο Span.
Τελικά ο... θαρραλέος που απομάκρυνε το ψάρι για να συνεχιστεί η προπόνηση, ήταν ο Ian Desmond.
"Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο σε γήπεδο μπέιζμπολ. Έχω δει στην τηλεόραση πουλιά που μεταφέρουν το δείπνο τους. Αλλά αυτό το πουλί δεν είχε καλά... χέρια. Του έπεσε το δείπνο!", δηλώνει γελώντας ο Desmond.
Το "Yahoo!" παρουσιάζει το θέμα με αυτή την εικόνα: 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην κορυφή το κάρφωμα του Λούκας! (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι ψηλοί και οι κοντοί των αιωνίων

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με νέα πρόσωπα ο Αστέρας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πιο καλή ομάδα από αυτή του ‘99»

Δεν υπάρχουν σχόλια: