Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ αλλά και για την σπουδαία νίκη στο κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ. Ο επιθετικός του Πλατανιά αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. 


Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

- Για τη σημαντική νίκη του Πλατανιά μέσα στην έδρα του ΟΦΗ:
«Ήταν πολύ μεγάλη νίκη και είμαστε καλύτερα. Ανασάναμε... ".

- Για την φετινή πορεία της χανιώτικης ομάδας: «Εκείνο που έχει συμβεί αυτή τη σεζόν είναι πως ξεκινήσαμε με αρκετό ενθουσιασμό και παίρναμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες. Κάποια στιγμή, όμως, αρχίσαμε να το χάνουμε αυτό ως ομάδα, λόγω της απειρίας του κόσμου και της δικής μας. Στη συνέχεια, υπήρξε η αλλαγή προπονητή (όταν ανέλαβε ο Αναστασιάδης) και κατά συνέπεια έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα. Ο προπονητής έχει καταφέρει να βγάλει πολλά από τα καλά στοιχεία της ομάδας. Ευτυχώς σε αυτή την κρίσιμη περίοδο έχουμε αρχίσει να ανεβάζουμε απόδοση».
- Για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι η έδρα μας θα παίξει σημαντικό ρόλο για την παραμονή μας στη Σούπερ Λίγκα. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο γήπεδο και μπαίνουμε με άλλη ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο, όταν παίζουμε σε αυτό. Τώρα παίζουμε με την ΑΕΚ που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, όμως και εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα είναι πολύ σημαντικοί για την παραμονή μας στην κατηγορία».
- Για τους προσωπικούς τους στόχους και το μέλλον του: «Μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα δούμε όλα τα δεδομένα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει το καλύτερο για την καριέρα του. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή κοιτάω την ομάδα μου και δεν με απασχολεί κάτι άλλο. Όταν τελειώσει η σεζόν θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση». 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τουρκική φρεγάτα έκανε «βόλτες» σε Μύκονο, Νάξο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τάμπακ: «Να παλέψουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρώτος στο Final-4 ο Ολυμπιακός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πινγκ - Πονγκ: Τα νέα των Ελλήνων διεθνών σε Γαλλία και Σουηδία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΕΚ: Τετ α τετ Λίνεν – Κατίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούκιτς: "Είναι υπέροχο να παίζεις με το Διαμαντίδη"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τυπική διαδικασία η ρεβάνς