16 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΡΙΤΗ.Ο Γιάο Μινγκ... επιστρέφει

Ο Γιάο Μινγκ... επιστρέφει






Ο άλλοτε σέντερ των Χιούστον Ρόκετς επιστρέφει στα παρκέ του «Toyota Center» του Χιούστον σε ρόλο… κριτή.
Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το ΝΒΑ, ο Κινέζος γίγαντας θα είναι ανάμεσα στους κριτές του φετινού διαγωνισμού καρφωμάτων στο all star game. Ο Γιαο Μινγκ αγωνίστηκε στο Χιούστον για 10 χρόνια, ενώ πέρσι αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση εξαιτίας των πολλών και συνεχόμενων τραυματισμών στα γόνατά του.
Οι Κλάϊντ Ντρέξλερ, Ντικέμπε Μουτόμπο, Χακίμ Ολάτζουον, Ρούντι Τομζάνοβιτς και Γιάο Μινγκ θα είναι η πεντάδα των κριτών που θα βαθμολογήσει τις προσπάθειες των αθλητών στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού. Ο Ντρέξλερ έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Ρόκετς τις σεζόν 1994-1995, ενώ ήταν μέλος της “dream team” το 1992.
Ο Μουτόμπο έπαιξε για 4 χρόνια στο Χιούστον, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει 8 συμμετοχές σε all star game και έχει κερδίσει το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς τέσσερις φορές. Ο Ολάτζουον είναι και αυτός δις πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Ρόκετς και έχει 12 συμμετοχές στο all star game, ενώ τέλος ο Τομζάνοβιτς. εκτός από παίκτης του Χιούστον για 11 χρόνια, ήταν και ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα στα δύο μοναδικά πρωταθλήματα της ιστορίας της.
Ο φετινός διαγωνισμός καρφωμάτων, ο οποίος θα λάβει χώρα σήμερα (16/2) έχει τροποποιηθεί σε σχέση με τους προηγούμενους, καθώς πλέον οι dunkers εκπροσωπούν Ανατολή και Δύση, όπως στο παραδοσιακό παιχνίδι της Κυριακής. Στον πρώτο γύρο αναδεικνύεται ο νικητής από κάθε περιφέρεια και στον δεύτερο οι δύο νικητές διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου dunker στο ΝΒΑ. 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπόατενγκ: «Ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.«Προσέχουν» τον Πιστόριους μην αυτοκτονήσει

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ(;).Η απειλή έρχεται από Τουρκία και Ελβετία!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ψάρι από τον ουρανό διέκοψε προπόνηση!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει Χαριστέα για αντί-Μιλίτο η Ίντερ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαλεζάνι: «Τεράστιος σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τέλος ο Μπάρος από τη Γαλατασαράι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άνεργος φωτογράφος κέρδισε παγκόσμιο βραβείο φωτογραφίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: