13 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μασάντο: Ο Ολυμπιακός παίζει παντού για τη νίκη

Την εκτός έδρας νίκη έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς στους "32" του Europa League με τη Λεβάντε ο Πάουλο Μασάντο


Ο πορτογάλος μέσος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Πέμπτης (14/2) και τόνισε πως παρότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες, οι ερυθρόλευκοι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουν τη νίκη.
"Είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα γιατί ξέρει την Λεβάντε και το πρωτάθλημα Ισπανίας και θα μας προετοιμάσει κατάλληλα για το παιχνίδι", ανέφερε ο πορτογάλος μέσος απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο αποτελεί πλεονέκτημα οι γνώσεις του Μίτσελ για το ισπανικό ποδόσφαιρο και συνέχισε:
"Ο Ολυμπιακός όπου και να πάει, παίζει για να νικήσει. Δεν μας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Αυτό που θέλουμε είναι η νίκη", τόνισε ο Μασάδο.
"Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε περισσότερο από μια εβδομάδα που γυμναζόμαστε με τον νέο προπονητή. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50% - 50% και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε", κατέληξε. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πάει» για Αμορεμπιέτα η Άρσεναλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προχωρά σε μηνύσεις ο Παναθηναϊκός για το επεισόδιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο ρελαντί ΠΑΟΚ και Δούκας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι δοκιμές και ο αγώναs του Φωτάκη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming: Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων - Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια: