13 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όλοι μαζί μπορούν να βοηθήσουν»



Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μίλησε για την προσέγγιση στον Δημήτρη Μελισσανίδη και την πρόθεσή του να μπει στα κοινά της Ένωσης. Ο Κώστας Παπαδημητρίου αναφέρθηκε και στην πρόταση του Δημήτρη Βιντιάδ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
«Έχουμε αναλάβει να βολιδοσκοπήσουμε τις προθέσεις τους, ενώ συνεχίζεται και η προσπάθεια των οργανωμένων. Υπήρξε προσέγγιση με τον κ. Παππά και τον Χατζηιωάννου, ο οποίος αρχικά φαίνεται να είναι αρνητικός. Ο κόσμος έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Οι οπαδοί συνάντησαν τον κ. Μελισσανίδη. Ο κ. Ηλιόπουλος μάς μετέφερε πως ο κ. Μελισσανίδης θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας και προϋπόθεση ήταν να συμμετάσχουν και οι μέτοχοι χωρίς να αναφερθούν ποσά και τέτοια πράγματα. Ήταν μια πρωτοβουλία των οργανωμένων, εγώ δεν είχα κάποια τέτοια επαφή.

Ο κ. Δημητρέλος μίλησε και με τον κ. Βιντιάδη, ο οποίος θέλει να δει πού θα πάει το θέμα. Από τη στιγμή που υπάρχει μια πιθανότητα να μπει και ο κ. Μελισανίδης, εμείς θα εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις. Εφόσον υπάρχουν ανοιχτές πόρτες, οφείλουμε να προσπαθούμε. Δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν θα βρεθεί λύση. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είμαι αισιόδοξος και θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποια λύση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση που να γνωρίζουμε.

Μακάρι να καθίσουν όσοι εμπλέκονται σε ένα τραπέζι. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν την ΑΕΚ και είναι τόσο εύρωστοι οικονομικά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Και ο κ. Παππάς το είχε δηλώσει αυτό και με ανακοίνωσή του. Απλά δεν θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος. Η ΑΕΚ έχει τραβήξει πολλά επειδή δεν υπήρχε πλάνο. Οπότε χρειάζεται όχι μόνο να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ αλλά και να εκπονηθεί ένα σχέδιο». 


Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: