14 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:All Star Game… κόντρα στην κρίση

Στην Πάτρα θα φιλοξενηθεί φέτος το διήμερο 9-10 Μαρτίου το All Star Game

All Star Game… κόντρα στην κρίση
Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα και τις προεκτάσεις της στον αθλητισμό, το All Star Game θα διεξαχθεί κανονικά ΚΑΙ φέτος. Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ, η φετινή γιορτή του μπάσκετ θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στο κλειστό της Περιβόλας, το διήμερο 9-10 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ και χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Πέρα από πλούσιο θέαμα, το διήμερο θα έχει κι έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής «… ο αγώνας των αθλητών με καρότσι (ΟΣΕΚΚ) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης, όπως και οι επισκέψεις των αθλητών, των παραγόντων και των ανθρώπων της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε σχολεία και ιδρύματα της περιοχής.

ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ, ΟΠΑΠ Α.Ε., αλλά και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, επιδιώκουν με την διοργάνωση του φετινού ALL STAR GAME-ΟΠΑΠ στην Πάτρα - την πόλη της Περιφέρειας με την πλουσιότερη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ - να υπενθυμίσουν ότι το άθλημα διαθέτει ισχυρά ερείσματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπου μπορεί να ανθίσει απαλλαγμένο απ’ τη βία και τον τυφλό φανατισμό.

Αρωγός στην προσπάθεια διάδοσης του μηνύματός μας είναι η ΕΡΤ, η οποία θα καλύψει τηλεοπτικά το γεγονός με ζωντανές μεταδόσεις τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή».


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τραγική ειρωνεία του Πιστόριους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΠΟ: Πρόστιμο σε Αιγάλεω, αθώες τρεις ομάδες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραιτήθηκε ο Καζάζης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκούρα τα πράγματα για Φερέιρα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο χορηγός πληρώνει τις μετακινήσεις των οπαδών

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγροτικός Αστέρας: Παρελθόν ο Τσιτενίδης, αναλαμβάνει ο Πετρίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Είναι οι πρωταθλητές. Και έχουν… Σπανούλη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: