14 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ναβάρο: «70-30 η πρόκριση για Λεβάντε»

Ναβάρο: «70-30 η πρόκριση για Λεβάντε» | onsports.gr

Φαβορί τη Λεβάντε έχρισε ο Τσίμο Ναβάρο στη μάχη για τους «32» του Europa League με τον Ολυμπιακό.
Ο 25χρονος δεξιός χαφ του Αστέρα Τρίπολης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Nou της Βαλένθια, ανέλυσε τον τρόπο που αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναβάρο:
«Ο Αμπντούν είναι πολύ καλός παίκτης. Του αρέσει να κάνει το παιχνίδι της ομάδας. Κρατάει τη μπάλα, κάνει πλαγιοκοπήσεις. Αν η Λεβάντε τον κρατήσει μακριά από την περιοχή, είναι ακίνδυνος. Ο Μήτρογλου είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι πάντα μέσα στην περιοχή. Και τη μισή φάση μπορεί να την κάνει γκολ. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο Χολέμπας είναι καλός επιθετικά, αλλά στην άμυνα αφήνει κενά. Μπορεί να χτυπήσει από εκεί η Λεβάντε.
Πιο εύκολο θα είναι το παιχνίδι στην Αθήνα για τη Λεβάντε. Εκεί ο Ολυμπιακός θα βγει σίγουρα μπροστά. Όταν παίζει εντός έδρας έχει την πίεση να παίζει φουλ επίθεση. Εκεί ο Μάρτινς μπορεί να κάνει ένα δυο γκολ στην αντεπίθεση. Η άμυνα του Ολυμπιακού είναι δυνατή, αλλά όχι γρήγορη.
Ο Μίτσελ έχει δώσει ήδη τη φιλοσοφία του στον Ολυμπιακό. Παίζει επίθεση, του αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας. Δεν ξέρω αν θα κάνει το ίδιο και τώρα. Είναι παιχνίδι εκτός έδρας όπου σημασία έχει το αποτέλεσμα. Αν βγει μπροστά ο Ολυμπιακός, τότε η Λεβάντε θα έχει τον πρώτο λόγο. Αν όχι τότε όλα είναι πιθανά. Γενικά πάντως όταν οι ελληνικές ομάδες παίζουν εκτός έδρας χάνουν πολύ από τη δύναμή τους.
Είναι μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό ο Φουστέρ. Πολύ καλός παίκτης. Λείπει στον Ολυμπιακό. Αν η Λεβάντε είναι σε καλή κατάσταση τότε θα περάσει. Για μένα η πρόκριση είναι 70-30 υπέρ της.
Τώρα ο Ολυμπιακός είναι πιο θεαματικός. Με τον προηγούμενο προπονητή, τον Πορτογάλο, ήταν πιο πρακτικός, αλλά όχι ελκυστικός στο ποδόσφαιρο που έπαιζε. Αυτό δεν άρεσε στον κόσμο και για αυτό έφυγε. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ήταν και να είναι πρώτος, αλλά πρέπει να παίζει και καλή μπάλα». 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στη φυλακή ο πρόεδρος της Κάλιαρι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκούρα τα πράγματα για Φερέιρα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παραμένει άγνωστος ο φίλος της ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξεχρέωσε Αλ Αχλί ο Πανιώνιος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:All Star Game… κόντρα στην κρίση

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Κανένα ματς δεν είναι καθοριστικό ακόμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: