16 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Τι γίνεται με τους "δανεικούς"

Έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού περιμένουν τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, έτσι ώστε να μάθουν αν θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Πειραιά.

Φετφατζίδης Βλαχοδήμος
Στην κατηγορία "δανεικοί", λοιπόν, βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τους οποίους γίνεται "σφαγή" από ομάδες της Superleague για το ποια θα τους πρωτοπάρει.
Παπάζογλου, Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, Φετφατζίδς και Βλαχοδήμος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, δίχως να σημαίνει πως όλοι θα παραχωρηθούν.
Ας τους δούμε αναλυτικά...
Τάσος Παπάζογλου: 8 ματς, (6 πρωτάθλημα) 566 λεπτά
Ο νεαρός αμυντικός μετά την επιστροφή του Παπαδόπουλο δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού στη θέση του υπάρχουν πλέον οι Κοντρέρας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς και Σιόβας.
Ανδρέας Τάτος: 1 ματς, 68 λεπτά
Από το ξεκίνημα της σεζόν φαινόταν πως δεν "κολλάει" στον φετινό Ολυμπιακό και γι αυτό δεν έχει συμπληρώσει καν 90λεπτο. Άρης και ΟΦΗ τον έχουν ζητήσει, όμως ο ίδιος ψάχνει τη λύση του εξωτερικού και την ελευθέρας του.  
Γιάννης Ζαραδούκας: 2 ματς (1 πρωτάθλημα) 100 λεπτά
Άτυχος ο 27άχρονος άσος. Έχει πάρει ελάχιστον χρόνο κι έχει δείξει καλά στοιχεία, οπότε μπορεί να μείνει στο ρόστερ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη λύση πίσω από τον Χολέμπας. Δεν αποκλείεται ωστόσο να δοθεί δανεικός, με τον ΠΑΣ και τον ΟΦΗ να τον ζητούν.
Δημήτρης Διαμαντάκος: 9 ματς (8 πρωτάθλημα) 373 λεπτά
Ο νεαρός επιθετικός δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο, όμως δεν έκανε τη διαφορά και γι αυτό επέστρεψε πίσω. Τον παίχτη έχει ζητήσει ο Άρης και μάλιστα οι κίτρινοι ελπίζουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας όλα θα τελειώσουν θετικά.
Γιάννης Φετφατζίδης: 6 ματς, 1 γκολ, (4 πρωτάθλημα) 213 λεπτά
Δύσκολα τα πράγματα φέτος για τον Φέτφα. Στο Sport24.gr διαβάσατε πρώτα για το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός στην Γερμανία, όμως τελευταία η υπόθεση κόλλησε. Αν και στο ματς Κυπέλλου με την Καβάλα δεν αγωνιστεί, είναι πιθανό να ανοίξει και πάλι το θέμα αποχώρησης του.
Παναγιώτης Βλαχοδήμος: 4 ματς (3 πρωτάθλημα) 169 λεπτά
Είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να δουλέψει σκληρά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, όμως δύσκολα θα πάρει χρόνο με τους Αμπντούν, Πίνο και Μασάντο στην ενδεκάδα. Η Ξάνθη πάντως περιμένει στην γωνία...
Πηγή: Sport 24

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ 13/1/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ 5-2. ημιχρ.4-0


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναζητώντας το διπλό χωρίς τον Διαμαντίδη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κωστούλας και επίσημα στον Ολυμπιακό Βολου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απογοήτευσε η... ματιασμένη Στόσουρ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δουλειά στη Ferrari για Ντε λα Ρόσα

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θερμό» επεισόδιο Μουρίνιο με Ρονάλντο

Δεν υπάρχουν σχόλια: