19 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννίτσης: "Επιτακτική η νίκη"


Ο Μιχάλης Γιαννίτσης μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ και τόνισε τη σπουδαιότητά του και τη σημασία της νίκης.

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε βαθμολογικά και θα έλεγα και ψυχολογικά. Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας», ήταν αρχικά τα λόγια του 20χρονου αμυντικού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννίτσης στο Novasports:
Μιχάλη, πολύ μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή με την ΑΕΚ. Πως το αντιμετωπίζετε; Ως ένα παιχνίδι που κρίνει το μέλλον;
«Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε βαθμολογικά και θα έλεγα και ψυχολογικά, μετά από το κακό αποτέλεσμα που είχαμε στη Κρήτη».
Η αναγκαιότητα της νίκης, σας φορτώνει με άγχος;
«Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας».
Τι ξεχωρίζεις από την ΑΕΚ;
«Η ΑΕΚ παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια ένα καλό σύνολο. Από εκεί και πέρα όμως, ξέρουμε τις αδυναμίες της, αλλά και τα ατού της και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Ως κεντρικός αμυντικός θα έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πετρόπουλο. Πως περιμένεις αυτή τη μονομαχία;
«Τον γνωρίζω σαν παίκτη, έχει κάποια καλά στοιχεία, όπως και εμπειρία από τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως θα τον αντιμετωπίσω».
Περιμένεις πολύ κόσμο την Κυριακή;
«Ναι, περιμένουμε να είναι κοντά μας! Ξέρουμε ότι τον στενοχωρήσαμε (τον κόσμο) την προηγούμενη εβδομάδα με την ήττα από τον ΟΦΗ, αλλά έχει δείξει ότι στέκεται δίπλα μας και τον περιμένουμε σε ένα ακόμα παιχνίδι».
Επειδή το ανέφερες. Αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εσάς, την Κυριακή, να αποδείξετε πως η εμφάνιση στη Κρήτη, ήταν μια άσχημη παρένθεση;
«Ναι, πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν μια άσχημη παρένθεση. Θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:To «στοιχειωμένο» ντέρμπι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκανε τη χάρη στους παίκτες μετά από 5 μήνες ο Ζαρντίμ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Γλυνιαδάκης»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γιαννίτσης: "Επιτακτική η νίκη"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κορυφή το καλάθι του Μπράουν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σε καλό δρόμο του Κακά για Μίλαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: