31 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ίβιτς: «Θέλει χρόνο ο Βούκιτς»

Ίβιτς: «Θέλει χρόνο ο Βούκιτς» | onsports.gr

Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, υποστήριξε πως ο συμπατριώτης του θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα μέχρι να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας.
Στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά» μίλησε ο Σέρβος, άλλοτε μέσος του ΠΑΟΚ, και σχολίασε τη μεταγραφή του Ζβόνιμιρ Βούκιτς στους Θεσσαλονικείς.
«Είναι καλός τεχνίτης και έχει πολύ καλές εκτελέσεις στα στημένα. Είναι πολύ καλός στις εκτελέσεις φάουλ. Έχει βάλει πολλά γκολ έτσι. Το θέμα είναι πώς και πότε θα προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ, διότι προέρχεται από έξι μήνες αγωνιστικής απραξίας», είπε για τα χαρακτηριστικά του νέου παίκτη του «δικεφάλου» ο Ίβιτς.
Όσο για την αγωνιστική του απραξία, σχολίασε: «Είναι αρκετά μεγάλο διάστημα όταν μένεις τόσο εκτός γηπέδων. Δεν μπορείς να μπεις άμεσα και να αποδείξεις τις δυνατότητές σου. Επίσης, έρχεται στον ΠΑΟΚ από ένα πιο αδύνατο πρωτάθλημα, όπως είναι το σερβικό. Ακόμη και όπως είναι σήμερα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό. Οπότε αυτά τα δύο σημεία είναι κρίσιμα: το πότε θα είναι έτοιμος και η προσαρμογή του σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Βέβαια μιλάμε για έναν πολύ έμπειρο παίκτη που έχει παίξει πολλά χρόνια εκτός Σερβίας σε Ισπανία, Ουκρανία, Ρωσία, Αγγλία και έχει υψηλές παραστάσεις». 
Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανακοινώθηκε από Λεβάντε ο Βύντρα!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:17 χρόνια από τα Ίμια-To χρονικό

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παίρνει δανεικό τον Λάζνο Λένσε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκολ με τη σέντρα σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρόπουλος στο Κιλκίς, Ανούσος στη Νεάπολη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: