7 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ
Πλώρη για άλλες… πολιτείες θα βάλει ο Φρανκ Λάμπαρντ. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Τσέλσι δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνει ανανέωση συμβολαίου στον άσο των «μπλε», ο οποίος πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση για την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει στην καριέρα του. «Ο διευθυντής της ομάδας, το είπε στον Φρανκ όταν βρέθηκαν στην Ιαπωνία, πως δεν πρόκειται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, σε καμία περίπτωση. Τίποτα δεν έχει αλλάξει», τόνισε ο ατζέντης του Λάμπαρντ, Στιβ Κάτνερ και συμπλήρωσε:
«Ο Φρανκ πρέπει να αποδεχτεί το γεγονός, να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό μέχρι το τέλος της σεζόν για την Τσέλσι, για την ομάδα που αγαπάει», υπογράμμισε. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει τον Ιούνιο και όπως ειπώθηκε στην συνάντηση που είχε ο ατζέντης με τους υπεύθυνους της Τσέλσι, θα ξεκινήσει να μιλάει με άλλους συλλόγους.
Το σίγουρο είναι πως ο άσος της Τσέλσι δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και οι «σειρήνες», από την Ιταλία συγκεκριμένα, έχουν ήδη αρχίσει να τον καλούν.

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: