10 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλβέρδε: «Μου λείπει ο Ολυμπιακός»


Την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Κούλη Δουρέκα και τον Κώστα Βερνίκο είχε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Οι δύο άνδρες των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαλένθια, ούτως ώστε να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες για την άφιξη των Πρωταθλητών Ελλάδας τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου για την πρώτη αναμέτρηση των «32» του Europa League με τη Λεβάντε.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, με αφορμή την παρουσία των Κούλη Δουρέκα και Κώστα Βερνίκο στην πόλη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει αναλάβει την Βαλένθια, συναντήθηκε μαζί τους και συζήτησε για πολύ ώρα για όλα τα θέματα που αφορούν τους «ερυθρόλευκους».
Ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε ενημερωμένος για όλα τα τεκταινόμενα στην πρώην ομάδα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μου λείπει ο Ολυμπιακός», ενώ ρωτούσε και για την πορεία του τραυματισμού του Νταβίντ Φουστέρ.
Άλλωστε, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έπιασε… Λιμάνι κατά την πρώτη θητεία του «τσινγκούρι» στον πάγκο του Ολυμπιακού, έπειτα από δική του εισήγηση. Παράλληλα, οι τρεις άνδρες μίλησαν και για τις αναμετρήσεις με τη Λεβάντε, χωρίς ωστόσο να μπαίνουν σε πολλές λεπτομέρειες, καθώς στην εποχή που βρισκόμαστε άπαντες γνωρίζουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

ΠΗΓΗ:onsports.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η διεκδίκηση που (δεν) άρχισε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλβέρδε: «Μου λείπει ο Ολυμπιακός»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μώραλης: "Παραμένει ο κίνδυνος αποβολής ομάδας από τη Super League"


 


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σαν να κάνεις δώρο σε άστεγο... Αρμάνι!


 



EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στα αποδυτήρια η διοίκηση

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκοράρει και εκτός γηπέδων

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: