5 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζητάει ένα μήνα ο Βιντιάδης!!!


Ο Δημήτρης Βιντιάδης έβγαλε, τελικά, την ανακοίνωση του για το θέμα της ΠΑΕ ΑΕΚ και ζητάει... υπομονή 30 ημερών για να καταθέσει την πρόταση του μαζί με τους Κολοσσούς του!

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την ΑΕΚ. Και από χρόνο... άλλο τίποτα, για τον Βιντιάδη και τους Κολοσσούς από Αγγλία, Κίνα και οπουδήποτε αλλού. Η ΠΑΕ, που είναι έτοιμη να καταρρεύσει, δεν κάνει τίποτα άλλο τόσο καιρό από το να δίνει χρόνο στον Βιντιάδη και ο υποψήφιος επενδυτής με την ανακοίνωση που εξέδωσε για να ενημερώσει τον κόσμο, τονίζει ότι στόχος δικός του αλλά και των... Κολοσσών που είναι δίπλα του, είναι να καταφέρουν να κάνουν πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ μέσα σε ένα μήνα!

Σε ένα μήνα από σήμερα, βέβαια, η ΑΕΚ μπορεί να μην υπάρχει αλλά μέσα σε αυτές τις 30 μέρες μπορεί να... συστρατευθούν κι άλλοι Κολοσσοί για να σώσουν την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη.

«Αθήνα, 5 Ιανουαρίου 2013

Αντιλαμβανόμενοι πως έχει περάσει ένα σεβαστό χρονικό  διάστημα από την στιγμή της εκδήλωσης του ενδιαφέροντος μας για την εξαγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ, και μετά το πέρας των 60 εργάσιμων ημερών που ζητήσαμε  προκειμένου να εξετάσουμε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας,μετά από ενδελεχή ανάλυση και διαμόρφωση ενός πλάνου βιωσιμότητας, εμείς, οι τραπεζίτες και οι σύμβουλοί μας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το  απαιτούμενο ύψος της επένδυσης ,ώστε η εταιρία να  ισορροπήσει οικονομικά, ξεπερνά τις αρχικές εκτιμήσεις των 8 - 10 εκατομμυρίων ευρώ. Με βάση όλα τα στοιχεία που μας δόθηκαν, και συνεκτιμώντας τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις που λαμβάνουν χώρα, το πραγματικό ποσό που απαιτείται σε ορίζοντα διετίας, είναι τουλάχιστον διπλάσιο από το αρχικώς υπολογιζόμενο.

Παρά τις δυσμενείς συνθήκες αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις πλέον κατάλληλες οικογενειακές και εταιρικές μας επαφές, ορισμένες από  τις οποίες ανακοινώθηκαν πρόσφατα στον Τύπο, προκειμένου η επένδυση μας να γίνει εφικτή και βιώσιμη. Μοναδικός σκοπός, από την αρχή του εγχειρήματος μας, είναι να διασφαλίσουμε ένα σταθερό οικονομικά μέλλον  για την ΑΕΚ και η ομάδα να ξαναγίνει ισχυρά ανταγωνιστική κατά τη διάρκεια του τριετούς πλάνου ανασυγκρότησης, το οποίο και θα συνεχίσει να περιλαμβάνει την Seymour Pierce ως σύμβουλο μας. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την απαιτούμενη χρηματοδότηση για μια βιώσιμη λυση, χωρίς να διεκδικούμε αποκλειστικότητα στο ενδιαφέρον μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στόχος, μέσω της κορύφωσης των προσπαθειών μας, είναι η κατάθεση προσφοράς για την εξαγορά της ΠΑΕ το συντομότερο δυνατό και εντός των επόμενων 30 ημερών.

Δημήτρης Βιντιάδης».

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανατροπή οι Νυχτερίδες

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: