15 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πεδουλάκης: "Έχουμε βαριά κληρονομιά"

Όραμα, φιλοδοξίες και βαριά κληρονομιά έχει ο Παναθηναϊκός όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την αναχώριση του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι μία νέα ομάδα, αλλά ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκαθάρισε πως ο στόχος του δεν είναι απλώς η πρόκριση στους 16, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.
Αυτό οφείλεται στη βαριά κληρονομιά την οποία φέρει η ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Άλμπα Βερολίνου.
Αναλυτικά κατά την αναχώριση των "πρασίνων" για τη Γερμανία δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός: "Η Άλμπα είναι μια ομάδα πολύ σκληρή που βγάζει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι της και δίνει μάχες σώμα με σώμα. Αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο της. Πρέπει να κοντρολάρουμε τον ρυθμό και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και ξέρει να σετάρει το παιχνίδι αλλά και να το «διαβάζει καλά»
Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τα τρία καινούρια παιδιά μας να μπουν για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και να μάθουν πολύ καλά το παιχνίδι μας. Βέβαια, θα μας λείψει ο Διαμαντίδης που έχει πολύμορφη δραστηριότητα στο παιχνίδι μας  και θα πρέπει να καλύψουμε το κενό του.
Εμείς είμαστε νέα ομάδα και αν δείτε οι περισσότερες ομάδες οι καινούριες έχουν σαν στόχο την πρόκρισή τους στους 16. Εμείς όμως επειδή έχουμε βαριά κληρονομιά αλλά και ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω". 
Πηγή: Sport 24

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ 13/1/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ 5-2. ημιχρ.4-0


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Τιμωρήστε τους κλέφτες, όχι την ΑΕΚ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Συμφώνησε με Μπεσίκτας ο Τζιμπούρ»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αβέβαιο το μέλλον του Σένα

Δεν υπάρχουν σχόλια: