31 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρακέτα... γίγας!


Μία γιγαντιαία ρακέτα βρίσκεται στο κέντρο του Ρότερνταμ και... ενημερώνει ότι στις 11 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει στην ολλανδική πόλη το τουρνουά της ATP!


Το ABN Amro World Tennis Tournament συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και οι διοργανωτές θέλησαν φέτος να... τα δώσουν όλα για να το γιορτάσουν. Το προσωρινό αξιοθέατο έχει διαστάσεις 20Χ6 και βρίσκεται στην πλατεία Χόφπλαϊν. "Θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό φέτος", είπε ο διευθυντής του τουρνουά και πρώην τενίστας Ρίτσαρντ Κράιτσεκ. "Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά event στην Ολλανδία. Για να το γιορτάσουμε αυτό, θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι κάθε επισκέπτης στο Ρότερνταμ γνωρίζει ότι διεθνή αστέρια του τένις βρίσκονται στην πόλη". Το πιο λαμπρό αστέρι, βέβαια, είναι ο κάτοχος του τίτλου Ρότζερ Φέντερερ, που αναμένεται να ανοίξει τη διοργάνωση και να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα.  

Ρόντ Λέιβερ, Άρθουρ Έις, Μπίορν Μποργκ, Τζίμι Κόνορς, Τζον Μάκενροου και Ιβάν Λεντλ είναι μερικά από τα πολύ μεγάλα αστέρια του παρελθόντος που έχουν λάβει μέρος στο τουρνουά. Φέτος ο Φέντερερ θα προσπαθήσει να κρατήσει τα σκήπτρα, έχοντας ως βασικούς αντιπάλους τους Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά και Ρισάρ Γκασκέ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: