18 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν παίζεται η Μάσα!


Ήταν η σειρά της Βίνους Γουίλιαμς να διαπιστώσει από πρώτο χέρι ότι η Μαρία Σαράποβα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και... καταπίνει τις αντιπάλους της!



Η Μάσα ξεπέρασε άνετα (6-1, 6-3) και το εμπόδιο της 32χρονης τενίστριας και προκρίθηκε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Η Βίνους έκανε ό,τι μπορούσε, ειδικά στο δεύτερο σετ, ωστόσο η 25χρονη Ρωσίδα δεν παιζόταν. Μπήκε στο ματς αποφασισμένη να κόψει τη... φόρα της Γουίλιαμς και πραγματικά δεν την άφησε να σηκώσει κεφάλι. Ακόμα και όταν η Αμερικανίδα βελτίωσε το παιχνίδι της και φάνηκε περισσότερο ανταγωνιστική, η Μάσα δεν ανησύχησε και έφτασε άνετα σε μία νίκη, που πανηγύρισε με έντονο τρόπο! Το Νο.2 στον κόσμο θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την οκτάδα κόντρα στη Βελγίδα Κίρστεν Φλίπκενς, η οποία κέρδισε 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-3) τη Ρωσίδα Βαλέρια Σαβίνικ.
"Από την ημέρα που έγινε η κλήρωση, νομίζω ότι και οι δύο περιμέναμε αυτόν τον αγώνα", είπε μετά τη λήξη του ματς η Σαράποβα. "Ήμουν ενθουσιασμένη που θα αντιμετώπιζα τη Βίνους, που είναι μια πραγματική πρωταθλήτρια και πολύ δύσκολη αντίπαλος. Χάρηκα πάρα πολύ για τη νίκη μου. Λυπάμαι που δεν έπαιξα στο Μπρισμπέιν στην αρχή της σεζόν, όμως μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία να έρθω νωρίτερα στη Μελβούρνη και να προετοιμαστώ καλύτερα".
 
Τα πρώτα ζευγάρια, λοιπόν, που θα αναμετρηθούν στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν είναι Ραντβάνσκα-Ιβάνοβιτς, Σαράποβα-Φλίπκενς, Κέρμπερ-Μακάροβα, Λι-Γκέργκες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: