Να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ τις θετικές εμφανίσεις και να παρουσιαστεί ξανά ανταγωνιστικός είναι το ζητούμενο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για τον Σούλη Μαρκόπουλο.


«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που από τα αποτελέσματά της φαίνεται πόσο καλή είναι και παίζει πολύ καλά, ειδικά το τελευταίο διάστημα, με συνοχή και καλύτερη ψυχολογία. Ο Πανιώνιος έχει γεμάτο ρόστερ, ένα κράμα νεαρών παικτών με ταλέντο και έμπειρων που βοηθούν πολύ. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το πρώτο μετά από ένα μεγάλο κενό. Ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινά ένα νέο πρωτάθλημα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, όπως σε όλα τα παιχνίδια, να δείξουμε μέσα στο γήπεδο το καλό μας πρόσωπο, όπως κάναμε σε μία σημαντική σειρά αγώνων μέχρι τώρα και να διεκδικήσουμε ως το τέλος τη νίκη», ήταν τα λόγια του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Για το ματς με τον Πανιώνιο μίλησε και ο Λεωνίδας Κασελάκης που τόνισε πως:
«Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα, με παίκτες πολύ επικίνδυνους, ειδικά εάν τους δώσεις δικαιώματα, θα κάνουν σίγουρα ζημιά. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που μας πει οι προπονητές μας, επικεντρώνοντας την προσπάθειά μας στο να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους».