15 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ακάθεκτος ο Τόμιτς


Ο Μπέρναρντ Τόμιτς... ζεσταίνεται εν όψει Ρότζερ Φέντερερ! Ο νεαρός Αυστραλός είχε ιδανική πρεμιέρα στη Μελβούρνη και βρίσκεται έναν γύρο μακριά από το ραντεβού με τον βασιλιά.


Ο 20χρονος τενίστας συνεχίζει, λοιπόν, τις εξαιρετικές εμφανίσεις μπροστά στους συμπατριώτες του και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Αργεντίνο Λεονάρντο Μάγερ (6-3, 6-2, 6-3). Στον αγώνα της Πέμπτης (17/1) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντάνιελ Μπραντς από τη Γερμανία.
Ματσάρα έγινε μεταξύ του Γκαέλ Μονφίς και του Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ. Ο 26χρονος Γάλλος, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ήταν εκπληκτικός και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη με 3-1 σετ (6-7, 7-6, 6-3, 6-3) σε βάρος του Νο.20 στον κόσμο. 

Κάτι λιγότερο από τέσσερις ώρες χρειάστηκε ο Γιάρκο Νιεμίνεν για να λυγίσει τον Γερμανό Τόμι Χάας (7-6, 4-6, 6-3, 4-6, 8-6) σε ένα συγκλονιστικό ματς. Δύσκολη νίκη πήρε ο Νικολάι Νταβιντένκο σε βάρος του Ισραηλινού Ντούντι Σέλα και τον περιμένουν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς επόμενος αντίπαλός του είναι ο Ρότζερ Φέντερερ. Πέρασε ακόμα ο Αμερικανός Ρατζίβ Ραμ (6-4, 6-4, 3-6, 6-2 τον Γκιγιέρμο Γκαρθία Λόπεθ).

 

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, παραμένουν στη Μελβούρνη και οι Τσουρένκο (7-5, 6-3, 7-5 την Παβλιουτσένκοβα), Χάμπτον (6-2, 6-4 την Ούρσουλα Ραντβάνσκα), Τσεπέλοβα (6-2, 6-2 την Αρν) και Κούμκουμ (7-6, 6-4 την Άρβιντσον).

 

Τα ζευγάρια που που προέκυψαν:

 

ΑΝΔΡΕΣ: Ντελ Πότρο-Μπέκερ, Σαρντί-Γκρανόγερς, Σέπι-Ιστόμιν, Ραμ-Τσίλιτς, Σιμόν-Λέβιν, Λου-Μονφίς, Μάγερ-Μπεράνκις, Μάρεϊ-Σόουζα, Τσόνγκα-Σοέντα, Ντάκγουορθ-Κάβτσιτς, Νιεμίνεν-Ντόντιτς, Φάγια-Γκασκέ, Ράονιτς-Ροσόλ, Γουάιντραμπ-Κολσράιμπερ, Μπραντς-Τόμιτς, Φέντερερ-Νταβιντένκο.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Αζαρένκα-Δανιηλίδου, Κούμκουμ-Χάμπτον, Λεπτσένκο-Βέσνινα, Αμανμουράντοβα-Βίντσι, Βοζνιάκι-Βέκιτς, Ίσιε-Κουζνέτσοβα, Πουτίντσοβα-Σουάρεθ Ναβάρο, Σ.Γουίλιαμς-Μουγουρούθα, Μορίτα-Μπεκ, Πενκ-Κιριλένκο, Ντάτε Κρουμ-Πιρ, Γιοβανόφσκι-Σαφάροβα, Στέφενς-Μλαντένοβιτς, Ρόμπσον-Κβίτοβα, Γκαβρίλοβα-Τσουρένκο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: