Ο Χάρι Ρέντναπ ταξίδεψε στην Μασσαλία για να δει από κοντά τον Λοίκ Ρεμί, ωστόσο ο Γάλλος επιθετικός δεν μπήκε καν στον κόπο να συναντηθεί μαζί του, αφού δεν επιθυμεί να παίξει στην ΚΠΡ. Ψάχνουν εναγωνίως φορ οι Λονδρέζοι.


Με τον Τζιμπρίλ Σισέ να μην υπολογίζεται και τον Παναθηναϊκό να παλεύει την απόκτησή του, ο έμπειρος τεχνικός δεδομένα αναζητά επιθετικό που να μπορεί να προσφέρει άμεσα.  Ωστόσο, η αναζήτηση έχει δυσκολίες. Ο Ρεμί αποτελεί μία από τις καψούρες του, αφού τον ήθελε και στην Τότεναμ. Ωστόσο, 0 26χρονος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί του, καθώς δεν επιθυμεί να παίξει στους Λονδρέζους.

«Πήγα την προηγούμενη βδομάδα να τον παρακολουθήσω, όχι ότι χρειαζόταν, αφού τον έχω δει πολλές φορές όταν ήμουν στους Σπερς. Δεν μπορούσα ούτε να κανονίσω συνάντηση μαζί του. Ευελπιστούσα να συναντηθούμε και να τον ενθαρρύνω να έρθει, ωστόσο δεν έδειξε έλλειψη σεβασμού. Ο Κόσμος λέει ότι έδειξε ασέβεια που δεν μας μίλησε, ωστόσο νομίζω ότι ντρεπόταν να έρθει να με δει και να μου πει ότι δεν ενδιαφέρεται να έρθει στην ΚΠΡ», τόνισε ο Ρέντναπ και ξεκαθάρισε ότι τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να βρεθεί ποιοτική λύση.