8 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοσμίδης: "Μόνο για ανθρώπους που σχετίζονται με ΠΑΕ ενός λεπτού σιγή"


Ο διευθυντής επικοινωνίας της Superleague Πιερ Κοσμίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την απόφαση της Λίγκας να μην επιτρέψει στην Ξάνθη να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.





Αναλυτικά όσα είπε στο Sentra FM
Για την απόρριψη του αιτήματος της Ξάνθης να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Σαμαρά: «Κατ' αρχήν θέλω να δώσω συλλυπητήρια στους οικείους του Νίκου Σαμαρά που έφυγε έτσι ξαφνικά. Πρόκειται για έναν αθλητή σύμβολο, του οποίου τη μνήμη σεβόμαστε απολύτως. Οσον αφορά όμως το αίτημα της ΠΑΕ Ξάνθης που μας κατατέθηκε πριν το παιχνίδι, πρέπει να διευκρινίσω ότι ενός λεπτού σιγή κρατείται μόνο για απώλειες προσώπων τα οποία σχετίζονται με μια ΠΑΕ. Όπως σας θυμίζω ότι έγινε με την περίπτωση του πρώην προέδρου του Εργοτέλη κυρίου Απόστολου Παπουτσάκη, του παίκτη του Πλατανιά, Ζαχαρια Καραντωνάκη, και παλαιότερα με τον παίκτη της Λάρισας, Ντε Νίγκρις. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις προβλέπεται οι παίκτες των ομάδων να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια. Είναι πάγια τακτική όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό».
Για το αν πρέπει σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις να μην τηρείται το πρωτόκολλο:«Προς Θεού και εμείς δεν θέλουμε να μείνουμε τυπικά στο πρωτόκολλο και δείξουμε ότι δεν σεβόμαστε τον Νίκο Σαμαρά οποίος ήταν και φίλαθλος της Ξάνθης. Σεβόμαστε απόλυτα αυτό τον αθλητή σύμβολο και δεν θέλουμε να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις περί αναισθησίας της Σούπερ Λίγκας. Όπως όμως σας ανέφερε και πιο πριν για άτομα που δεν σχετίζονται άμεσα με μια ΠΑΕ, όπως είναι αθλητές άλλων σπορ, φίλαθλοι κτλ η μνήμη τους τιμάται με μαύρα περιβραχιόνια. Θέλω να τονίσω ότι δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους σε διάσημους και άσημος και αυτό που σας είπα διευκρινίστηκε από την πρώτη στιγμή στην ΠΑΕ Ξάνθη με την κατάθεση του αιτήματός της».

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»


 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ουζουνίδης: «Αφήστε τα τυπικά, τιμήστε τους ανθρώπους»

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: