8 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καμία συνδιοίκηση από Βγενόπουλο

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος διέψευδε κατηγορηματικά άρθρο που τον ήθελε να επιθυμεί την συνδοιήκηση της πράσινης ΠΑΕ με τον Γιάννη Αλαφούζο.
Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν τα σενάρια συνδιοίκησης του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, τα οποία κυκλοφόρησαν το πρωί της Τρίτης.
Ο Βγενόπουλος ουδέποτε απαίτησε να συναποφασίζει με τον Αλαφούζο για ζητήματα που αφορούν την καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή τα αγωνιστικά. Απλώς, όπως στήριξε τη διοίκηση του Νικόλα Πατέρα και δεν της δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα, το ίδιο πράττει με αυτή του νυν προέδρου.Το μοναδικό θέμα στο οποίο συνεργάστηκαν και λειτούργησαν από κοινού, οι Βγενόπουλος και Αλαφούζος, ήταν η αντιμετώπιση της "πριγκιπιάδας" και του Βλάση Τσάκα. Ο Mr MIG έκανε προτάσεις για τους χειρισμούς της υπόθεσης, ώστε να βγει στη σέντρα και να εκτεθεί το σύστημα που την καλλιέργησε.
Στις αποφάσεις και στις ενέργειες του Γιάννη Αλαφούζου για τις εκκαθαρίσεις στο διοικητικό προσωπικό και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν έχει καμία εμπλοκή. Ωστόσο, θα στηρίξει τις προσπάθειες του πρώτου για την εξυγίανση της ΠΑΕ.

Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Υποψήφιος Hall of Famer ο Γκάλης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέμα Βύντρα... part 2!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στη Θεσσαλονίκη ο Σίλντενφελντ!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στις πιο προβληματικές περιοχές η Ελλάδα

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: