14 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν παίζουν μπάλα τα συμβόλαια»

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή του Ταχτσίδη αντί του Ντε Ρόσι, εξήγησε ο Ζντένεκ Ζέμαν μετά την ήττα της Ρόμα από την Κατάνια με 1-0 για την 20η αγωνιστική του Καμπιονάτο.


«Δεν παίζουν μπάλα τα συμβόλαια»
Η δεύτερη συνεχόμενη επίσκεψη της Ρόμα στον ιταλικό Νότο της επιφύλαξε μια ακόμα δυσάρεστη εμπειρία. Μετά τη βαριά ήττα με 4-1 που υπέστη στο Σαν Πάολο από τη Νάπολι, η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από την Κατάνια στο Μασιμίνο. Στο τέλος του ματς, πάντως, οι δημοσιογράφοι στάθηκαν περισσότερο στην απουσία του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και λιγότερο στην εμφάνιση των «τζαλορόσι».

Δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις για τις επιλογές του, ο Ζέμαν τόνισε πως θα ήταν αδύνατον να αγωνιστεί η ομάδα του χωρίς έναν επιθετικογενή παίκτη στο χώρο του κέντρου. «Αν έπαιζε ο Πιάνιτς, θα μπορούσε να παίξει και ο Ντε Ρόσι. Αν έβαζα τον Ντανιέλε μαζί με τον Μπράντλεϊ και τον Φλορέντσι, η ομάδα δεν θα είχε έναν παίκτη να πασάρει καλά. Για αυτό επέλεξα τον Ταχτσίδη, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και έπραξε αυτά που ήθελα», τόνισε ο Ζέμαν.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του Τύπου υπενθύμισαν πως ο Ντε Ρόσι είναι από τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάτι που φάνηκε να αφήνει αδιάφορο τον Βοημό. «Αν καταρτίζαμε την ομάδα ανάλογα με τα πιο ακριβά συμβόλαια, δεν νομίζω πως θα καταφέρναμε να νικήσουμε κάποιο παιχνίδι. Όταν ετοιμάζω την ομάδα και επιλέγω τους ένδεκα, δεν σκέφτομαι τα ποσά που ο καθένας εισπράττει. Επαναλαμβάνω πως με την Κατάνια χρειαζόμουν τον Ταχτσίδη και αυτόν επέλεξα. Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο», απάντησε, εμφανώς ενοχλημένος ο Ζντένεκ Ζέμαν.

Κώστας Κουκάρας

Πηγή: Σπορ FM

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: