9 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνική Εφήβων: Πρώτη νίκη στη Ρωσία


Την πρώτη της νίκη στο διεθνές τουρνουά «Valentin Granatkin 2013» της Αγία Πετρούπολης πέτυχε η Εθνική Ομάδα κάτω των 18, επικρατώντας 2-1 της αντίστοιχης της Λετονίας.
Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη «φιλική» νίκη χάρη στα γκολ των Θαναηλάκη (23΄) και Πασαλίδη (50΄).
Η Εθνική θα συνεχίσει στο τουρνουά, παίρνοντας μέρος στους αγώνες κατάταξης (οι θέσεις για τις οποίες θα αγωνιστεί και ο αντίπαλος θα γίνουν γνωστοί αργά το βράδυ).
ΕΛΛΑΔΑ: Γιαγκιόζης, Ναυπλιώτης (46΄ Πασαλίδης), Μυρθιανός, Σωτηράκος, Πούγγουρας, Αρώνης (65΄ Βούρος), Πολίμος, Φουκαράς (46΄ Πόποβιτς), Κοβάτσης, Μπεγκλεκτσής (70΄ Μήλιος), Θαναηλάκης (67΄ Βέργος)
«Ήταν το καλύτερό μας ματς στο τουρνουά. Είμαι ικανοποιημένος γιατί η εικόνα μας παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση. Στον σημερινό αγώνα ήμασταν καλοί σε όλες τις γραμμές και τα παιδιά είχαν καλές επιλογές στις τελικές τους προσπάθειες. Στόχος μας είναι να δούμε όλους τους παίκτες και τις δυνατότητές τους και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του φθινοπώρου», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης.
Πηγη:onsports.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν αντέχεται το ελληνικό πρωτάθλημα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΠΟ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκάλης: "Ας δουν τους ξένους μήπως ντραπούν"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

Δεν υπάρχουν σχόλια: