11 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν κρατιέται ο Τόμιτς!


Η σκληρή δουλειά δικαιώνει τον Μπέρναρντ Τόμιτς και ο νεαρός Αυστραλός θα διεκδικήσει αύριο (12/1) στον τελικό του Apia International στο Σίδνεϊ τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του!


 

Ο 20χρονος τενίστας ίδρωσε από την προσπάθεια, αλλά και την αφόρητη ζέστη στην αυστραλιανή πόλη, όμως κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού Αντρέας Σέπι (7-6, 6-4) μετά από 1 ώρα και 24 λεπτά παιχνιδιού. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες στο Σίδνεϊ, που στο 6-5 του πρώτου σετ ο Τόμιτς ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, γιατί ένιωσε ζαλάδα. Μπόρεσε, όμως να συνεχίσει και να πάρει το προβάδισμα μετά από ένα τάι μπρέικ 22 πόντων! Στο δεύτερο σετ έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του στο ένατο γκέιμ και έφτασε στην πολύ μεγάλη νίκη, που πιστοποιεί την εξαιρετική φόρμα του.


Αντίπαλος του Τόμιτς στον τελικό θα είναι ο Κέβιν Άντερσον. Ο Νοτιοαφρικανός έπαιξε παλικαρίσια απέναντι στον Ζουλιέν Μπενετό και κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα, αφού έσωσε και δύο ματς πόιντ του Γάλλου (3-6, 6-4, 7-6). Κόντρα στον νεαρό Αυστραλό θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο στην καριέρα του. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/1) στις 10.30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: